Ополіскувач для ротової порожнини Splash зі смаком свіжої м’яти
Це справжня знахідка для тих, хто любить тривале відчуття свіжості та комфортного догляду за ротовою порожниною🍃
З цього ополіскувача розпочалось моє знайомство з українським брендом Splash)
Основні переваги:
- Смак та аромат. Ополіскувач має насичений, але не агресивний м’ятний смак. Він освіжає дихання буквально за кілька секунд, залишаючи легкий холодок, який тримається досить довго. Це особливо приємно вранці або після обіду.
- М’який вплив. Завдяки делікатній формулі без алкоголю ополіскувач підходить навіть для чутливих ясен, не викликаючи дискомфорту чи печіння.
- Ефективність. Він справді доповнює чистку зубів, допомагаючи позбутися залишків їжі й нальоту у важкодоступних місцях. Після використання відчувається чистота, як після професійного догляду.
- Компактність. 200 мл — зручний формат для використання вдома або в дорозі. Флакон займає мінімум місця на поличці чи в сумці, але вистачає його на доволі довгий час.
- Дизайн флакону. Поєднання мінімалізму та сучасності. Білий флакон із лаконічними блакитними акцентами виглядає естетично та стримано. Його зручно тримати в руці, а міцна кришка надійно захищає від випадкового протікання.
Ополіскувач не містить агресивних компонентів в складі, тому його можна використовувати щодня. Формула розроблена з турботою про здоров’я зубів і ясен: підтримує баланс мікрофлори, захищає емаль і допомагає зменшити запалення ясен.
Спосіб використання:
Виробник рекомендує використовувати 15-20 мл ополіскувача після чищення зубів вранці та ввечері. Полоскати ротову порожнину протягом 30 секунд, не ковтаючи. Для досягнення максимального ефекту не приймати їжу та напої протягом 30 хвилин після застосування. Продукт не вимагає додаткового розведення.
Особисто я використовую ополіскувач протягом дня 1-2 рази за потреби після прийому їжі)
Ополіскувач Splash став моїм улюбленцем у щоденному догляді. Це маленький, але важливий крок до доглянутої усмішки, який вартий уваги!
А якщо комусь не до вподоби смак мʼятної мʼяти, рекомендую спробувати ополіскувач зі смаком м'яти та лемонграсу☺️
Коментарі (0)