Joko Blend Vanilla Blossom Hand Cream : смачніше не буває
Якби подібні креми (ще й бюджетні) існували раніше, в мене б ніколи не виникала така проблема, як заставляти себе користуватися кремами для рук.
Парфумована лінійка по догяду за тілом і руками, вразила мене ще коли я відкрила свій перший крем. Так, текстура шикарна, зволоження теж, але ж бажаними ці засоби саме для мене, стали через аромат. Думала я що гарніше Oud Rosewood, нічого немає, який вразив мене дійсно нішевим звучанням, аж поки не відкрила Vanilla Blossom за порадою Vikulyk . Її питання "Аліна, а чи є такий аромат, але в парфумах" - викликав в мене не аби яке бажання, дізнатися, що там за аромат.
Відкривши крем, складно не відчути солодкий, пудровий аромат, в якому можна відчути ледь помітні фруктові або навіть суничцні нотки, які додають об'єму цієї композиції і не роблять її лише ванільною. Аромат звучить ніжно, солодко і стане знахідкою для справжніх любителів гурманіки. При розтиранні, для мене стає очевидним солодка нота кокоса. через яку я обираю для себе лосьйони від VS. Тут вона ж максимально десертна, мусова, до якої ідеально доповнюється аромат білого шоколаду. Так, мабуть те що мені грало полуничними цукерками , то мабуть гра білого шоколаду, бо саме при розтирані - він мені здається більш очевидним. Аромат теплий, кокетливий і солодкий. Перед очима одразу вспливає рожевий колір, повітряні бізе, полуниця в білому шоколаді і все це в компанії Капелюшника і Аліси.
Через деякий час , завдяки температурі тіла, аромат стає більш густим і тут відчувається легка амбра, яка незаважає цьому аромату, а лиге робить його цікавим. Натомість в мене знову з'явилась асоціація з полуницею, бо весь час, в цій ванільно-кокосовій композиції, вилазила фруктова кислинка. Це густий, молочний коктейль з полуницею і кокосовим сиропом. Ось як відчувається мені він і є в мене одна теорія, але нажаль не можу перевірити її.
На відмінно від Oud Rosewood, Vanilla Blossom не такий дифузний. Так, він має теж доволі гарний шлейф, але все ж таки більш інтимний. Взагалі, сам факт що у крема є шлейф - вражає мене і досі.
Ноти аромата:
- Ванільне праліне. Я б тут взагалі розбила на дві окремі ноти: на ваніль і на праліне. Ні, навіть не на праліне - НА ШОКОЛАД. Ваніль присутня весь час, вона пом'яккшує всі ноти, робить їх єдиними, але при тому не випирає.
- Кокос. Теж гарно відчувається. Він такий густий, кремообразний (але не як крем для рук, а як крем для торта )
- Амбра. Відчувається коли крем повністю вбрався в шкіру. Вона густа, не кричить, просто робить всі ноти більш густішими, навіть медовими.
На сайті виробника я знайшла іншу піраміду, куди ще додались боби тонка, кашмеран та сандал, але додавання їх в опис все одно не грають ролі. А от тропічних нот ніяких нема, нема і фруктів, і білого шоколаду.... Але я щось таке чую.
Текстура у засобу приємна, ніжна, але вона дуже гарно зволожує шкіру рук. я інколи хочу нанести більше, що б прям до кісток доходив аромат, але цей засіб показує, що це не просто гарна "пахучка", це ще і гарний зволожуючий засіб.
Я мушу визнати: я взагалі цей крем думала дарува, не хотіла навіть відкривати, але тепер не можу перестати його наносити ( не переймайтеся, людина якій я хотіла його подарувати, отримає просто щось інше).
І ось тепер найголовне: МОЖЕ СТВОРЕМО ПЕТИЦІЮ, ЩО Б ВОНИ І ПАРФУМИ ТАКІ ВИПУСТИЛИ ? 😂 Бо чесно, я не можу - це надто гарно.
Коментарі (0)