Блискітки для об личчя як елемент магії
Блискітки для обличчя я використовую не часто, але все ж таки, корисно мати таку річ серед б'юті дрібничок. Ніколи не знаєш, коли потрібно буде додати магії у свій макіяж.
З макіяжем феї чудово впоралися блискітки від Mermade: https://club.makeup.com.ua/looks/52774/
Познайомлю вас трохи ближче з цим засобом і розкажу про його особливості. Пакування являє собою дой-пак з кришкою. Вміщує 50 г. блискіток.
Для тих, хто не часто створює сяйнистий мейк, цього вистачить дуже і дуже надовго.
Формат: гель-глітер. У складі є гліцерин, завдяки чому блискітки не сушать шкіру. Аромат нейтральний, без ароматизаторів. Текстура легка і приємна. Застигає не швидко, тож є час зробити певний візерунок при необхідності.
У мене блискітки середнього розміру, у світло-рожевому кольорі та кольорі фуксії. Відтінок виглядає гарно та святково на шкірі. Ідеально підходить для декорування щічок, адже його напіврожеве забарвлення повністю замінює рум'яна.
Куди використовувати?
- Обличчя: можна наносити на вилиці, щоки, навколо очей.
- Тіло: додають сяйва зоні декольте, плечам чи будь-яким відкритим ділянкам шкіри.
- Волосся: можна нанести трохи блискіток для створення святкового образу.
Блискітки не осипаються протягом дня і легко змиваються. Краще не чіпати їх руками, щоб не перемістити блискітки по гелевій основі. Фіксуються не стальною хваткою.
Окремо хочеться відзначити їх універсальніст: підходять для будь-якого тону шкіри та гармонійно поєднуються з загальним макіяжем.
Думаю, маленькі красуні особливо будуть раді такому засобу. Чудовий засіб для експериментів. Рекомендую спробувати, якщо хочете додати трішки магії у свій макіяж!