Золото в косметиці – модно та ефективно!
Повернути пружність та уповільнити процес в'янення шкіри допоможе альгінатна маска із золотом від бренду Joko Blend
Кілька років тому альгінатні маски стали для мене відкриттям. Другим сюрпризом було те, що їх роблять не лише корейські, а й наші виробники. Нещодавно я відкрила для себе бренд Joko blend і його неймовірно фантастичні масочки. Можу з впевненістю сказати, що я тепер їх фанат.
Я вже спробувала альгінатну маску з колагеном і еластином
https://club.makeup.com.ua/post/55224/
та гідрогелеву маску з волошкою.
https://club.makeup.com.ua/post/55618/
До речі останню вважаю най естетичнішим витвором, робити її одне задоволення.
Сьогодні хочу поділитися з вами ще однією масочкою від цього бренду - альгінатна маска з золотом.
Я завжди беру одноразові масочки, які не потрібно дозувати, а просто треба додати лише води, або відкрити пакетик. Для мене це найзручніший варіант і якщо, наприклад, не сподобається або не підійде маска, не потрібно буде викидати повну баночку.
Дизайн пакетика мені подобається, стильний та суворий, але дуже привабливий. Вага 20 грам, такої маски вистачає як раз на одне використання.
Консистенція порошкова, легкого молочного відтінку з золотистими частинками. При змішуванні з водою масочка стає густою кремоподібною сумішшю, колір трохи темніє і золоті елементи помітні ще більше ніж у сухому вигляді.
Аромат найніжніший, приємний. Пахне солодкуватим парфумом із квітково-фруктовими нотками.
Замішую масочку виключно по інструкції, до повного розчинення (без грудочок). Наношу спеціальним пензликом, товстим шаром на шкіру обличчя та шиї. Витрумую маску 20-25 хвилин.
Перед нанесенням маски я обов'язково очищую шкіру обличчя пінкою або гелем для вмивання.
Масочка дійсно працює, моя шкіра з нею чудово потоваришувала. Ефект чудовий, я б навіть сказала, що фантастичний. Маска добре знімає втому, додає свіжості та бадьорості. Після процедури обличчя виглядає свіжим, здоровішим, шкіра сяє, є приємна зволоженість, відсутня липкість і жирність. Щоразу не можу намилуватися своєю шкірою.
Тож якщо ви ще не пробували цих масочок рекомендую обов'язково спробувати.
Коментарі (0)