Max Factor False Lash Effect
Не люблю такі туші.
Мої вії самі по собі нормальні І більшість тушей їм підходять і прикрашають. Туш від Max Factor мені не сподобалась зовсім.
Вона лягає дуже легким шаром, на щіточку набирається мало рідини. На кожному фото я наносила по декілька шарів, мені що з цією тушшю, що без неї чесно кажучи.
Хоча без неї краще, бо в мене злегка на початку несення сльозяться очі від цього продукту.
Щіточка... не сподобалась, товста, пряма, легко зачіпати верхню повіку, нижні вії навіть не ризикую профарбовувати.
Не профарбувує війки від коренів.
Коли профарбовую декілька шарів щей бачу перед собою чорні цятки в очах, напевне за рахунок того, що вона профарбовує не від початку вії.
Віднок гарний, насичений чорний, покриття оксамитове.
Не склеює війки, але і не дає об'єму.
Подовження теж сильного не помітила, так вони непогано їх піднімає, отою громадною щіточкою, але ефект не довго триває на моїх віях.
Чесно кажучи мені зверху ще хочеться нанести іншу туш, для якоїсь драми.
Туш не осипається, ну вона не об'ємна, там нічому осипатись, просто продукту малувато на очах.
Я люблю більш насичені туші, може кому вона не викликає дискомфорт і хто любить такий не виразний ефект сподобається ця туш, я не в захваті.
Вибачте фанати туші, яких багато, але серез різноманіття такого продукту на ринку я не отримала нічого класного.
Коме нтарі (0)