Марія Bondar

Новеньке замовлення на мейкап)

Новеньке замовлення на мейкап)

Привіт) В минулому пості я написала що хочу змінити догляд в сироватці і мермейд любязно написав в коментарях яку б вони радили.

https://club.makeup.com.ua/post/60273/

Пройшло декілька днів - і ось я замовила щось новеньке із мермейд. Але я щось подумала що хочу спробуввати дві сироватки і взяла дві для мене новенькі. Першу яку радили мермейд - гіалуронову а другу якусь з блискучими часточками)

Дівчата налітайте зараз на них, та взагалі на усю продукцію мермейд - у них зараз на мейкапі гарні знижки. А на сайті був розіграш, який я пропустила) Ще десять днів будуть суперові знижки. Я звісно не факт що встигну усі новинки які придбала протестувати, але ви можете взяти щось із класичного що себе вже зарекомендувало)

Трошки чому вибрала саме ці продукти:

Mermade Silk Protein & Mica

Це сироватка експеримент. Вона реально трошки блистить. Хоча на самі коробочці написано що її можна використовувати як денний так і нічний догляд тому буде дуже цікаво перевірити ці бисткітки в діїї

Mermade Hymagic-4D & Hygroplex HHG

Сам мермейд порекомендував. А ще опис прочто ну дуже цікавий - обіцяють дуже гарне зволоження. Я вже покладаю великі сподівання.

Mermade Newborn Patch

Ніколи не мала патчі від українських виробників. Але вже переглянувши іх - одразу кажу виглядають ну дуууже достойно. І стильно)

23 грудня, 2024
Марія Bondar
23 грудня, 2024