Tanserb

Roks French Rubber Base Камуфлювальна база для гель-лаку 40

Ось я і познайомилась с кольоровими базами від Roks. Ця база (саме у цьому відтінку) була у мене у хочушках усе літо, і нарешті я її купила!

Підкупив мене колір. Дивилась на свотчі, ну дуже сподобався. І він мене у реальному житті не розчарував. Саме те, чого я й очікувала (при покупках в інтернеті самі розумієте які бувають “спів падіння” кольорів)

Характеристики мене порадували. Пензлик доволі зручний та якісний. Наноситься база доволі гарно – не полосить. Але пігменту більше у мене виходило на кінчик нігтя , ніж у основі. Другий шар це все виправив. У два тонких шара гарно ложиться. Але я трохи криворука, вирівнювання не роблю (особливо на правій руці) , тому мені краще наносити бази у два тонких шара. Сохне у лампі гарно. Носиться теж гарно 3 тижні.

Текстура – це френч база, тому вона напівпрозора. Але у два шара колір дає гарний і нігтьова пластина майже не просвічує. Але зберігається деяка повітряність, легкість манікюру

Колір 40 – ніжний корал, майже лосось. Дуже гарний колір. Не надто яскравий, але вже й не нюд. Це чудовий колір буде не літо, під загар.

Ех, в моєму віш листі вже лежить база Roks у м’ятному кольорі. На свотчах вона дуже гарна )))

23 грудня, 2024
Tanserb
23 грудня, 2024