Поціновувачі кави не встоять!
Кавові скраби від Joko Blend
Я обожнюю каву. Не уявляю, як можна починати ранок без неї… Цей неймовірний аромат та смак, що наповнює енергією 🤤 А кавові скраби від Joko Blend - це новий рівень блаженства. Ароматні смаколики для тіла, від яких неможливо встояти.
У лінійці представлено 4 скраби, кожен з яких має свій акцентний колір:
🤍 Original
🩵 Coconut
🧡 Orange
❤️ Cherry
Пакування. Чорна велика шайбоподібна матова баночка з гвинтовою кришечкою. Під кришечкою міститься додаткова пластикова кришечка-мембрана з язичком. Усі етикетки також чорні матові з білими та в колір аромату написами. Загал ом це виглядає стильно і такому виду продукту однозначно упаковка пасує.
Обʼєм 200 г. Термін використання після відкривання 3 міс.
Склад. Основа у всіх скрабів однакова: кава арабіка, оливкова олія, морська сіль, глина та цукор.
Інші складники відрізняються. Виділю основне:
🤍 Original додатково збагачений оліями мигдалю, кунжуту, маслом какао.
🩵 Coconut: маслом ши та кокосовою олією.
❤️ Cherry: оліями мигдалю та шипшини.
🧡 Orange: оліями мигдалю та макадамії, екстрактами кінського каштану, мускатного горіха, ламінарії, фукуса, червоного перцю, кави, гвоздики, ефірними оліями апельсина, грейпфрута та бергамоту.
Original, Coconut та Cherry мають у складі віддушку, аромат Orange створюють екстракти, ефірні олії та Limonene.
Консистенція та аромат. Дрібно помелена кава, вкраплення солі та цукру, олія. Скраб розсипчастий, частинки не плавають в олії, але їх наявність добре відчувається на дотик. Хоч у скрабів є відмінності у складі, тактильно у процесі використання різниці між ними не відчуваю. Скраб розсипчастий, аромати неймовірні.
Кожен з них вартий уваги, але я виділила своїх фаворитів:
🤍 Original нагадує класичне польське капучино, яке так обожнювала в дитинстві. Таке солоденьке та ароматне, що неможливо встояти.
🩵 Coconut - солоденький та в міру насичений. Хоч аромат кокоса не є моїм фаворитом, у поєднанні з кавою це неймовірно ароматно. Хіба можна від мовитись від рафаелки з кавою?
🧡 Orange - хоч це поєднання кави з апельсинкою, в уяві зʼявляється чорний шоколад з апельсиновою цедрою та цукатами. Ще одна смакота, але аромат у нього більш насичений ніж перших двох.
❤️ Cherry - найнасиченіший для мене аромат. Це поєднання кави з вишневим льодяником.
Спосіб використання. Невелику кількість скрабу нанести на вологе тіло масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Змити теплою водою без використання мила. Використовувати 2-3 рази у тиждень.
Враження від використання.
▪ Аромати перед якими неможливо встояти, тож готуйтесь ловити слинку 🤤
▪ Щоб вся ванна не була запацькана скрабом, який є розсипчастим, раджу “нагрібати” маленькими порціями, тоді такої проблеми майже нема.
▪ Вологою шкірою скраб розподіляється гарно і витрати його незначні. За моїми відчуттями (я люблю і масажну щітку замість мʼякої мочалки і скрабуючу рукавичку) скраб приємний до тіла, гострі часточки не відчуваються.
▪ Ароматом насичується уся ванна кімната, а також він немов легкою вуаллю огортає тіло.
▪ Відчувається на шкірі незначна олійність (жодної липкості), яка не викликає бажання змивати її гелем для душу. В міру висихання тіла вона зникає, роблячи шкіру неймовірно мʼякою, шовковистою та зволоженою.
Я вперше спробувала кавові скраби й зрозуміла - це любов з першого дотику та вдиху.
Який обрати? Попри відмінності у складі, я б орієнтувалась на вподобання за ароматом, адже значної тактильної відмінності між ними не відчувала.
Коментарі (0)