#testmakeupclub
І мої враження від боксику 🥰
Щиро дякую Makeup Club за цей боксик. Хоча мені підійшли не всі засоби, але все одно це був цікавий досвід, де я без сумніву знайшла для себе кілька улюбленців.
Що ж, розглянемо кожен засіб більш детальніше ⬇️
Аромат — Marc Jacobs Perfect Elixir
По перше флакончик, це справжній витвір мистецтва, навіть у мініатюрі 5 мл. Додатково була відповідна картонна коробочка. Окрема любов це кришечка флакончику, це вау 😍
Едине, що мені не комфортно, у плані використання, відсутність стандартного розпилювача.
Піраміда аромату наступна:
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Це теплий та солодкий, по-літньому безтурботний аромат. Я яскраво відчуваю мед та сливу. Можливо, це слива соло, знаєте така медова та зацукрована, дуже солодка (у мене на дачі був такий сорт, після них кортить з'їсти чогось солоненького 🤭).
Гарно балансує цю солодку швидкоплинну оскому терпкий ревінь та пачулі. З часом аромат ніби осідає та дорослішає. Пряний, але зі спогадами про легковажну "молодість". Мені дуже подобається.
Особисті асоціації: ...Ти на балконі розкішного заміського котеджу. Вид на безкрайні зелені садиби. Тут в повітрі медовий аромат серпня та "відгуляного" літа. Спокій, тиша та думки про майбутне.
Щодо стійкості, аромат гарно тримається на шкірі і активно відчутний близько 10 годин.
Аромат — Burberry Goddess Intense
Не менш чарівний флакончик об'ємом 5 мл.
Піраміда аромату Goddess Intense наступна:
Початкова нота: Лаванда
Нота серця: Абсолю ванілі, Ваніль
Кінцева нота: Пачулі
Це вишуканий аромат з яскраво вираженими нотами лаванди та ванілі. Він не здається солодким, він скоріше серйозний і, в гарному сенсі, шокуючий. Це справжній аромат рокової жінки, впевненої та сексуальної.
Стійкість близько 6 годин, впевнена, якщо розпилювати класичним способом шлейф буде помітнішим.
Аромат не з тихих, він гучно заявляє про себе. Він глибокий, чуттєвий, з дрібкою ванільності. Однозначно моє відкриття та нова любов ❤️
Особисті асоціації: ...Вечір. Тихо звучить джаз на фоні. Ти стоїш перед дзеркалом у розкішному номері готелю, готуючись до виходу. На тобі вишукане плаття з провокаційним розрізом до стегна, а під ним — ніжне мереживо. Ти вже відчуваєш, як всі погляди будуть прикуті до тебе. Мюзикл кабаре чекає, і він точно втратить голову...
Туш для вій — Max Factor False Lash Effect
Туш представлена у стильному чорному матовому флакончику, виглядає привабливо та мінімалістично. Однак, відсутність контролю першого відкриття викликає певні питання 🤔
Щіточка пряма та масивна, виготовлена з силікону. Щетинки короткі й не надто густі. Обмежувач добре виконує свою функцію — на щіточці залишається оптимальна кількість продукту.
Текстура туші густа і насичено пігментована, колір класичний чорний.
З нанесенням трохи важкувато, але це через те, що я довго звикала до такої об'ємної щіточки 🤷♀️
Виглядає природно, без екстра об'єму чи довжини. Сохне відносно швидко, тому, якщо ви любите наносити туш у два шари, краще робити це без пауз. Вії можуть трохи склеюватися.
Стійкість не ідеальна: через 6 годин починає мінімально осипатися. Проте змивається засіб без жодних проблем — гідрофільна олія чи міцелярна вода швидко справляються з цим.
Взагалом туш непогана, але за таку ціну хотілося б більше стійкості.
Тональний крем-сироватка для обличчя — Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Продукт представлений у зручному скляному флакончику з піпеткою, як більшість сироваток.
Текстура легка та майже невагома. Засіб добре розподіляється по шкірі, не залишаючи відчуття тяжкості чи липкості. Шкіра почувається зволоженою, з цим тоном точно можна уникнути сухості та лущення.
Покриття легке, не щільне, ідеальне для створення ефекту сяючої шкіри. Фініш — саме такий, як я люблю: комфортний, ненав’язливий та легкий.
На жаль, оцінити всі переваги цього засобу мені не вдалося, оскільки відтінок виявився для мене занадто темним. Ну ви самі бачите:
Я пробувала змішувати його з кремом та іншими тональними засобами, але, на жаль, отримати потрібний результат так і не вдалося 😔
Консилер з охолоджувальним наконечником — Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation
Після провального в плані кольору тону, ця крихітка приємно мене здивувала.
Консилер представлений у м’якій прозорій тубі. Наконечник цікавий — із поворотною металевою деталлю, яка дозволяє зробити легкий масаж і приємно охолоджує шкіру.
Текстура консилера середньої щільності, більш схожа на лосьйон, і зовсім не жирна.
Відтінок 045 Classic Ivory має теплий персиковий підтон. Аромату в процесі використання я не п омітила.
Засіб легко наноситься, добре розтушовується. Спочатку може трохи збиратися у дрібних зморшках, але це легко виправити, "прибиваючи" його пальцями або зафіксувавши пудрою.
Перекриття легке, не повне — швидше для висвітлення, ніж для маскування. Для мене це ідеально, адже я зазвичай наношу консилер мінімально. Якщо ж вас турбує виражена проблема темних кіл, раджу обрати щільніший продукт.
Серед переваг — консилер не сушить шкіру та комфорний у використанні.
Відтінок мені підійшов, і я загалом я задоволена цим продуктом. Планую продовжувати ним користуватися і можу радити👌
Коментарі (0)