Найкращі блиски для губ: ТОП-7 моїх улюблених відтінків серед “легенд” і не тільки
Мої смаки змінювались щодо фінішу блиску: він мав бути то глянцевим, то з мерехтінням… Але одне незмінне – відтінки. Любов, що триває роками. Розповідаю про улюблені блиски для губ і, звісно, показую свотчі.
Хочу поділитися з тобою своїми улюбленими відтінками і певна, що вони підійдуть і тобі, адже я за універсальність та практичність.
Буду з тобою чесною: всі ці блиски мають липкість. Проте виступлю у ролі адвоката і скажу, що будь-який блиск має властивість збирати на себе твоє розпущене волосся у вітряну погоду)) Тому цей засіб – це швидше варіант для зібраної зачіски, безвітрянного дня або приміщення.
Блиск для губ Kiko Milano - 3D Hydra Gloss
Свого часу їх обожнювали, потім – хейтили, але я залишаюсь на боці тих, хто любить ці блиски для губ. Кіко став для мене важливим б’юті-брендом, який подарував багато незамінних засобів для мейкапу… Блиски закріпились у моєму списку must have дуже міцно, бо я купую їх вже близько 10 років. Я ніколи не помічала, що їхня формула змінювалась. Вона приємна, зволожувальна, трішки липка – не без того. Але відтінки – це космос. Я зібрала для тебе най-найкращі!