Alyona Fedyk

Найкращі блиски для губ: ТОП-7 моїх улюблених відтінків серед “легенд” і не тільки

Найкращі блиски для губ: ТОП-7 моїх улюблених відтінків серед “легенд” і не тільки

Хочу поділитися з тобою своїми улюбленими відтінками і певна, що вони підійдуть і тобі, адже я за універсальність та практичність.

Буду з тобою чесною: всі ці блиски мають липкість. Проте виступлю у ролі адвоката і скажу, що будь-який блиск має властивість збирати на себе твоє розпущене волосся у вітряну погоду)) Тому цей засіб – це швидше варіант для зібраної зачіски, безвітрянного дня або приміщення.

Свого часу їх обожнювали, потім – хейтили, але я залишаюсь на боці тих, хто любить ці блиски для губ. Кіко став для мене важливим б’юті-брендом, який подарував багато незамінних засобів для мейкапу… Блиски закріпились у моєму списку must have дуже міцно, бо я купую їх вже близько 10 років. Я ніколи не помічала, що їхня формула змінювалась. Вона приємна, зволожувальна, трішки липка – не без того. Але відтінки – це космос. Я зібрала для тебе най-найкращі!

Відтінок 17⬆️Говорила про нього безліч разів, писала дописи і рекомендувала в коментарях. Повторюсь, що він дійсно красивий, але вже не є моїм 100% фаворитом. 17 відтінок – це ягідно-теракотовий з рожевим, та його головна перевага – у блискітках. Цей мерехтливий відтінок останнім часом у соцмережах почали називати “перламутровим”, але це не так. Мерехтливі частинки не є голографічними, але й не такі делікатні, як у інших відтінків. Дуже гарно виглядає на сонечку!

Відтінок 32⬆️ Альтернатива 17-му. Дуже подібний колір, але з дрібнішими блискітками. Тим, хто вважає 17-й не дуже вдалим, рекомендую спробувати цей. Більш делікатне мерехтіння для ніжніших образів.

Відтінок 12⬆️ А ось це і є мій новий фаворит серед блисків Кіко. Ну який же він ніжний і в той же час ефектний. В упакуванні він виглядає як класичний червоний, але на губах це – напівпрозорий ягідно-червоний відтінок з дуже делікатним мерехтінням. Зараз для мене це ідеальний блиск на кожен день і для особливих моментів.

Відтінок 46 - Butterscotch⬆️ Моя найсвіжіша покупка з блисків, але вона вже запала мені в саме серденько. Це ідеальний теплий відтінок коричневого, який поєднує шоколад, каву та какао. Як же стильно він дивиться на губах! Це красивий глянець без шимеру. А ще він гарно пахне карамелькою. Однозначно – тренд року. Один мінус – ну дуже крихітний аплікатор, але, з іншого боку, не у всіх об’ємні губки, тому, напевно, це продуманий хід.

Відтінок 01 - Milk⬆️ Неймовірний молочно-рожевий блиск. Він дуже гарно підкреслює будь-який макіяж, а якщо ви обрали смокі-айс, то цей відтінок – просто ідеально впишеться в образ. Він трішечки освітляє губки, але при цьому надає глянцеве покриття, наче ви нанесли на губи камуфлювальну базу. До речі, ця крихітка з лімітованої колекції. Ледь не забула: аплікатор аля-Dior викликає особливе захоплення, ну а аромат…:) Я таке люблю.

Безумовно, класична колекція блисків Maybelline заслуговує на похвалу. 003 відтінок – це взагалі всенародна любов, і я розумію чому. Але я б хотіла похвалити і колекцію пламперів. Якщо ви любите, щоб “губки горіли”, то цей варіант точно для вас. Часто ним я не користуюсь саме через пекучу формулу, але відтінок, про який піде мова – фантастичний. До слова, плампер для губ Maybelline працює:)

Відтінок 001⬆️ Такий ніжно-рожевий, що хочеться на нього дивитись вічно. Це дуже красивий колір рожевої півонії, який на губах створить фантастичний глянець. Сама формула містить перчик, а отже надасть ефект об’єму губ. Пече дуууже:)

Вважаю, що ці блиски незаслужено оминули б’юті-інфлюенсери. Засіб названий "олійкою", але я запевняю, що текстура його абсолютно не жирна і більше подібна до блиску.

Відтінок 01⬆️ Якщо шукаєте прозорий блиск – це те, що треба. Так-так, я не помилилась. Цей відтінок вказаний як Douceur De Rose, але він на 99% прозорий, а отой 1% – суперлегкий відтінок рожевого. Чому я обрала Bourjois, якщо вибір прозорого такий широкий? Бо це навіть не блиск, а олійка, яка доглядає за губами і дійсно дуже приємна. Тут теж той трендовий об’ємний аплікатор. Рекомендую.

Сподіваюсь, ці свотчі допоможуть комусь визначитись з вибором відтінку. Я всіх обіймаю❤️

24 грудня, 2024
Alyona Fedyk
24 грудня, 2024