Рідкі тіні Eveline Flower Garden 2in1: блискітки, які зачаровують
Рідкі тіні завжди здавалися мені цікавим, але незвіданим продуктом. Тому я вирішила виправити цю ситуацію та спробувала новинку від Eveline – рідкі тіні Flower Garden 2in1 у відтінках 02 (з блискітками) і 03 (коричневий).
Тіні Eveline Flower Garden мають водостійку формулу, а їхній склад збагачений скваланом, що забезпечує зволоження, і екстрактом півонії, який підтримує тонус шкіри та гідроліпідний баланс. Дизайн упаковки – витончений і романтичний, а компактний формат із зручним аплікатором робить нанесення максимально комфортним.
Я використовувала тіні як рідкі, наносячи невелику кількість продукту на пензлик і ретельно тушуючи. Завдяки цьому продукту можна легко створити легкий денний макіяж або додати інтенсивності, нашаровуючи тіні. Вони рівномірно розподіляються по повіках, не залишаючи плям, а блискітки надають погляду вишуканого сяйва.
Особливо мене вразив багатофункціональний підхід: ці тіні можна використовувати як базу під макіяж, що додає їм ще більше переваг. Відтінки гармонійно поєднуються, дозволяючи створювати різні образи залежно від настрою.
Висновок
Рідкі тіні Flower Garden 2in1 від Eveline стали моїм відкриттям. Вони зручні у використанні, стійкі, багатофункціональні та дають чудовий результат. Макіяж з ними виглядає ніжно й акуратно, як це видно на фото. Рекомендую всім, хто шукає якісний продукт із блискітками для створення романтичного образу.
Коментарі (0)