Diksizavr

Огляд на стару- нову палетку тіней + різдвяний макіяж із нею

Відразу скажу , що формула тіней дещо застаріла, але це і не дивно, так як цю серію тіней я бачила багато років у продажу. Зараз же у продажі їх не знайти, але огляд всеодно викладу, може кому буде цікаво 😉

Палеточка у нас невеличка по розміру, оформлення картонне, але виглядає приємно та святково.

Всього у палетці 9 відтінків , 4 з яких матові, всі інші "сяючі".

Матові досить гарно тушуються, але сипляться страшне, тому однозначно спочатку макіяж очей, а вже потім обличчя. Із важливого ❗Червоний колір не стейнить шкіру. Тепер по сяючим, якщо їх так можна назвати , бо більш менш сяючим по факту є лише срібний відтінок, з пластівково подібною формулою. А ось якщо сатини ще трохи цікаво та обіцяючи виглядають на свотчах, то на повіках вони якісь зовсім сумненькі 🥲. Плюс щоб отримати більш менш якесь сяяння на очах треба добре попрацювати , нашаровуючи шар за шаром. Скажу чесно навряд чи я їх буду використовувати.

Із всіх сяючих у житті планую використовувати срібний відтінок, який я зовсім трошки набираю на палець та тонким шаром розтираю на повіці. Саме у такому нанесенні мені виглядає найбільш гарно.

Тіні гарно тримаються протягом дня, не осипаються та не скочуються.

На фото показала два варіанти макіяжу з палеткою, один Різдвяний , який мені дуже сподобався 🎄 Інший в помаранчевих тонах, більш осінній 🍂, якби сяючі ще сяяли то в принципі було би не погано.

24 грудня, 2024
Diksizavr
24 грудня, 2024