SVR зволожуюча есенція
Есенція з подарункового боксу
Взагалі я не фанат французької косметики, але Коли я побачила цю зволожуючу есенцію в подарунок, то мені стало цікаво затестити її.
Цей засіб заявлений, як зволожуюча есенція з гіалуроновою кислотою і такі продукти треба наносити на вологе обличчя. Я використала її уже кілька разів і можу сказати свій вердикт.
Есенція по текстурі дуже концентрована і не сильно рідка, мені нагадує тонер від pyunkayng yul, бо вона саме тягуча. У цьому тревел розмірі дуже зручний дозатор, щоб нанести невелику кількість.
У складі є зволожуючі компоненти та ніацинамід. Тут мені трошки не зрозуміло, навіщо ніацинамід у засобі який тільки для зволоження, бо ніацинамід дає освітлення та себорегуляцію.
Але не дивлячись на мій скептицизм до таких засобів цей продукт мені сподобався, нічого сверх неймовірного, але є добре зволоження, шкіра стає мʼяка, шовковиста. Цей засіб класична зволожуюча есенція, яка ідеально підійде на холодну пору року для додаткового зволоження. Також мені сподобалось наносити цей засіб перед використанням тканинної маски.
Після використання липкості чи подразнень я не помітила, тому тестуванням дуже задоволена.
Коментарі (0)