ellonnye

Знахідка від Shelly

Знахідка від Shelly

Мабуть, у кожного були ситуації, коли часу обмаль, а виглядати хочеться на всі 200%. Тоді на допомогу приходять швидкі б'юті рішення: прозорий блиск замість ідеально рівного контуру губ з тією самою червоною помадою чи відсутність стрілок.

А що робити коли часу зовсім немає і потрібно привести до ладу свої сухі та тверді стопи?

Я придбала собі пілінг-скатку. Чесно вагалась над ароматом, адже в бренду їх 2, але з рештою обрала собі з трояндою та гранатом.

- запах приємний, не різкий, більше відчутно пелюстки троянди

- консистенсія: наче рідкий гель

Як я використовувала та її результат:

Після гарячої ванни нанесла приблизно 1-2мл на ступню і розтираючими масажними рухами втирала в шкіру, не пропускаючи жодної ділянки. Я витратира приблизно хвилин 2. При розтиранні утворювались ковтунці з загрубілої сухої шкіри і стопа помітно пом'якшилась і набула більш рожевого кольору. Це все змила теплою проточною водою.

Під час цієї процедури не виникало жодного дискомфорту. А оскільки засіб не містить абразивних частинок і відшулушування відбувається тільки за рахунок кислот у складі, то його можна використовувати для регулярного і безпечного догляду.

Мінуси:

- можливо це моя забаганка, але ця консистенсія для мене трохи зарідка

- не дуже зручна баночка, адже коли закриваю дозатор, то частина продукту вилітає ( і попала мені в око :( )

На цьому етапі вже можна було б і завершити, але ми ж хочемо бути ідеальними цілком і повністю, а не на половину.

Тому, наступним етапом стало використання пом'якшувального крему цього ж бренду з сечовиною, екстрактом водоростей і олією аргани.

- ні для кого не секрет, що сечовина має чудові пом'якшувальні властивості

- крем досить жирний, але водночас не надто ( для мене це одна з ідеальних консистенсій )

- як і в попередньому продукті аромат приємний та не різкий, найбільш відчутно нотки того самого стандартного крему

Як я використовувала та його результат:

Після пілінгу нанесла на ніжки. 1 натиску дозатору мені вистачило на 2 стопи. Масажними рухами розприділила по всіх ділянках. Вбирається крем достатньо швидко ( в мене приблизно хвилинки 3-4 ) Шкіра дуже пом'якшена, зволожена. Найголовніше, що це не тимчасовий ефект, адже після використання пройшло годин 4, а ніжки досі м'які та зволожені.

Мінуси:

- я більше не захочу спробувати інші креми, бо цей - саме те, що я шукала!

Для цього догляду я витратила:

- по 2хв/ніжку на пілінг

- 1 хв на нанесення крему

- 3-4 хв на поглинання крему

Витративши лише 8-9 хвилин Вашого часу, ви отримаєте неймовірний салонний результат, якому позаздрить кожна

А також всіх хочу привітати з Різдвом) Смачної куті, веселих колядок і головне ПЕРЕМОГИ!

24 грудня, 2024
ellonnye
24 грудня, 2024