Mila__Mi

Лімітка, яку потрібно не прогавити

Кремів для рук багато не буває, а особливо в холодну пору року і особливо коли вони лімітовані 🤩

Раніше я вже була знайома з кремами від Shelly https://club.makeup.com.ua/post/47618/
Наборчиком я була задоволена, тому не сумніваючись взяла новинку. І в додаток до кремчик ще придбала олійку для кутикули з цим самим ароматом (про неї писала раніше https://club.makeup.com.ua/post/59515/ )

А тепер детальніше про кремчик 👇🏻

Таке гарненьке різдвяне пакування зі стрічкою для прикрашання ялинки 🎄 Певний час навіть шкода було діставати кремчик і користуватися ним 🤭 Але там такий аромат, що як там не користуватися.

Сам тюбик м'який і він гарно видає засіб, не потребуючи для цього зайвих зусиль. І до речі гадаю, що по закінченню крем вийде з тюбику в більшій мірі до кінця.

У складі містить гліцерин (зволожує та утримує вологу у шкірі), мінеральну олію (зволожує, пом'якшує та попереджає випаровуванню вологи зі шкіри), масло ши (зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює, регенерує та захищає шкіру), ланолін (попереджає випаровуванню вологи зі шкіри), олію виноградних кісточок (глибоко зволожує шкіру), алантоїн (глибоко зволожує, пом'якшує та заспокоює шкіру), вітамін Е (антиоксидант; захищає шкіру).

Аромат печеного червоного яблучка 🍎 з щедрою кількістю пряної кориці. Смачно та соковито, пряно і апетитно (але нажаль не можна з'їсти 😁).

Спочатку я подумала, що він буде ідеальним круглий рік, але ні, це все таки осінньо-зимовий варіант, який додає затишку та різдвяного настрою ✨

*на шкірі тримається ще декілька годин після нанесення.

Колір білий. Консистенція кремова, більш щільна і досить поживна.

Що по дії?
Крем легко розподіляється і поглинається буквально за хвилину, при цьому мені подобається, що він не залишає на шкірі відчуття жирної плівки.

Він живить та пом'якшує шкіру, робить шкіру гладенькою на дотик та утворює захисний шар, який захищає шкіру від подразнень та обвітрювання.

Прекрасна лімітка з дуже приємним та атмосферним ароматом на святковий період. І знову ж таки, це чудовий та бюджетний варіант додаткового подарунку. Від себе особисто раджу цей кремчик 🩵

24 грудня, 2024
Mila__Mi
24 грудня, 2024