Yustal

Спільне замовлення (грудень, 2024)

Спільне замовлення (грудень, 2024)

Я вже й не планувала робити ще замовлення в грудні, як моя подруга сказала, що купувала крем за моєю рекомендацією, він їй дуже сподобався і що вона хоче замовити його знову, тож ми зробили спільне замовлення з MAKEUP. Це ультразволожувальний денний і нічний крем-еліксир BioHyaluron Expert 30+ від Eveline Cosmetics. Мені знайомий цей крем, тому що колись я купувала його для своєї мами і я думаю, що за ці гроші кращого не знайти: крем містить амінокислоти, які входять до складу натурального зволожувального фактора нашої шкіри, глибоко зволожують та відновлюють, декілька різновидів гіалуронової кислоти, сік алое вера, на третьому місці у складі олія ши, тобто цей крем живить, також у складі є олії авокадо та оливи, зазначені пептиди, хоча не зазначена їх концентрація й невідомо чи вона достатня, однак, навіть не беручи до уваги пептиди, склад цього крему дуже крутий за свої 150 гривень, наводжу той, що на коробці, він дещо відрізняється від складу в описі на MAKEUP:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Myristyl Myristate, Glycerin, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Mangifera Indica Seed Butter, Triticum Vulgare Germ Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Olus Oil, Helianthus Annuus Seed Wax, Tripelargonin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Proline, Betaine, Cocos Nucifera Water, Acacia Seyal Gum Extract, Cocos Nucifera Fruit Juice, Sodium PCA, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Tocopherol, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tapioca Starch, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Maltodextrin, Glutamic Acid, Lysine HCI, Threonine, Arginine, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Lactate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetyl Cedrene, Hexamethylindanopyran, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

Крем у скляній банці, користуватись ним можна 6 місяців після відкриття (а кремом для шкіри навколо очей з цієї ж лінійки 3). Для сухої та нормальної шкіри це прекрасний крем, він дещо жирний, однак, судячи з коментарів, власницям жирної та комбінованої шкіри він також може сподобатись.

Я помітила, що останнім часом моя подруга стала виглядати ще краще, думаю, крем Eveline Cosmetics BioHyaluron Expert 30+ зробив в її чудовий вигляд свій внесок.

Для себе я замовила зубні пасти: аюрведичну безсульфатну зубну пасту "Дентогін НІМ" від українського виробника Triuga та зубну пасту "Активний захист від карієсу" Biorepair Advanced Active Shield Anti-Cavities. Зубна паста від Triuga це, мабуть, найдоступніша за ціною безсульфатна зубна паста, вона містить підсолоджувач та дає відчуття свіжості після чистки. Мої попередні зубні пасти від Biorepair мені сподобались й одна з них вже закінчується, отже на цей раз я взяла зубну пасту для захисту від карієсу з ксилітом. Склад зубних паст збігається зі складом на фото на сайті MAKEUP. За відчуттями зубна паста Biorepair від карієсу має більш приємний смак та дає більше відчуття свіжості ніж їх паста для захисту ясен.

Я не планувала робити замовлення в грудні, тож коли мені знадобився крем для гоління, я вкинула в кошик у супермаркеті крем від Arko з лінійки Cool, це не найкращий крем для гоління, що я пробувала, але й не поганий, навіть не зважаючи на те, що він в принципі найдешевший.

Також я придбала сьогодні симпатичну заколку краб за 49 гривень в магазині, котрий активно торгує брендом Lovit, такі ж заколки в інших кольорах видались мені менш якісними, тож я як завжди зупинилась на чорній, до того ж аксесуари з пластику так само як і з глянцевої екошкіри в чорному кольорі мають як то кажуть стилісти дорожчий вигляд.

В тому ж магазині я взяла симпатичний харчовий контейнер об’ємом 75 мл за 7 гривень, щоб ділитись з подругою косметикою на пробу. В подібних контейнерах я тримаю вміст пробників мінеральних рум’ян, які придбала бог зна коли й вони досі в мене є.

Тепер в мене є все і як наступного місяця житиму взагалі без шопінгу? Невже нарешті придбаю нову пательню? Життя покаже.

Вітаю з Різдвом всіх, хто святкує.

Оффтоп: в мене є хороша новина, я набрала масу тіла. При зрості 178 см, я побувала у розмірі XS, потім поступово добрала до S, а зараз він мені тіснуватий. Мої стегна зросли до 96 см, ребер майже не видно і, ооо, збільшились груди, тепер їх видно не тільки по соскам, а я маю форми, обличчя також стало більш округлим й від того покращився вигляд. Хоча зараз знову прийшла мода на худобу і моделі не носять розмір М, немає в тому нічого доброго. Бути худою = бути слабкою. Зараз я почуваюсь значно краще та сильнішою. Я хочу набрати ще 🙂, я не ставлю на меті конкретних цифр, але знаю, що відчую, коли маса буде достатньою.

24 грудня, 2024
Yustal
24 грудня, 2024