Кристина.k

Зволоження для сухої шкіри взимку

Взимку шкіра потребує особливого догляду, адже мороз, вітер і сухе повітря в приміщеннях сушать будь-яку шкіру. Саме тому вибір крему для тіла стає важкою задачею🥲. Для мене важливо, щоб засіб мав густу, насичену текстуру, великий об’єм і ненав’язливий аромат. Цього разу мій вибір впав на баттер для тіла від Garnier для дуже сухої шкіри.

Після того, як я використала вже половину баночки, можу сказати, що це справді класний крем для сухої шкіри! Об’єм крему – цілих 380 мл, що вистачить надовго навіть при регулярному використанні. Його текстура – приємно масляниста, густа, але не важка. Аромат більше нагадує класичний горіховий, а не чисте какао, але пахне дійсно апетитно і ненав’язливо. На шкірі він ледь відчувається, що для мене є великим плюсом.

У складі – базові компоненти, є масла какао та ши, які живлять і відновлюють шкіру. Незважаючи на густу текстуру, баттер швидко вбирається і не залишає жирної плівки. Лише гладка, м’яка і глибоко зволожена шкіра.

За співвідношенням ціни і якості цей продукт виправдав і навіть перевершив мої очікування☺️

25 грудня, 2024
Кристина.k
25 грудня, 2024