Марія Bondar

Шампунь розкіш олій

Шампунь розкіш олій

Цей шампунь обіцяє живити волосся, завдяки вмісту цінних олій, таких як марула та камелія. Його головна мета — зробити волосся більш м’яким, шовковистим і блискучим, при цьому не обтяжуючи його. Продукт також обіцяє зберігати ефект до 8 тижнів гладкості й блиску при регулярному використанні - це звісно я так і не перевірила про 8 тижнів, бо так як на рекламі в мене не було. Але волосся дійсно стало краще.

Переваги продукту які я побачила:

1. Зволоження та живлення: Завдяки цінним оліям шампунь добре підходить для сухого й пошкодженого волосся. Олія марули та камелії відомі своїми відновлюючими властивостями.
  2. Легка текстура: Попри те, що продукт містить олії, він не робить волосся жирним. Дуже гарно піниться.
  3. Аромат: Має приємний і ненав'язливий запах, який довго залишається на волоссі. Я від нього дуже була в захваті і хотіла такі знайти парфуми.
  4. Підходить для щоденного використання: Завдяки м'якій формулі шампунь підходить для частого миття волосся.

Після кількох застосувань волосся стає більш м’яким і сяючим. Також помітно, що продукт полегшує розчісування. Я реально це помітила з першого використання.

Я вважаю по власному досвіді — це відмінний вибір для людей які хочуть додати блиску та м’якості своєму волоссю. Рекомендую спробувати цей шампунь, якщо ваше волосся потребує додаткового живлення й догляду.

25 грудня, 2024
Марія Bondar
25 грудня, 2024