khoroshaeva

Marc Jacobs Perfect Elixir

Всім привіт ✌️

Я отримала у подарунок 2 мініатюрки аромату Marc Jacobs Perfect Elixir та була впевнена, що подарую їх подружкам). Однак, один флакончик все ж залишила собі, тому що він виявився неймовірно прекрасним. Розповідаю детальніше👇

У мене мініатюрка (5 мл), проте вона повністю повторює дизайн повнорозмірного флакончика та виглядає по-дівочому гарно).

Флакон має витончену форму з плавними лініями та виглядає неймовірно елегантно.

Родзинка флакону - це кришечка, прикрашена великим, блискучим бантом, який надає флакону шарму та жіночності.

Звичайно, не можу не відзначити бузковий колір, який домінує у дизайні, він створює атмосферу роматичності та загадковості).

Мені дуже сподобався дизайн, коли дивлюся на нього, то завжди посміхаюся).

Тип аромату: амброві

• Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
  • Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
  • Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна

Для мене аромат розкривається цитрусовою свіжістю та кислинкою. Проте, ця свіжість миттєво змінюється на більш насичені фруктові нотки, які нагадують тарілку стиглих, соковитих слив, щедро политих густим, солодким медом.

* Хочу зазначити, що спочатку взагаліі не відчувала ноти сливи, тільки мед, але коли парфум трошки постояв, то з'явилася ціла тарілка слив)).

Поступово, фруктовість починає поступатися більш теплим, глибоким ноткам. Хоча в піраміді немає кокосу та шоколаду, я відчуваю їхню присутність у вигляді теплої, вершкової солодкості. На мою думку, таке звучання може давати поєднання амбри, меду та ванілі).

Наприкінці відчуваю трошки пудри, гіркого шоколаду, деревени та звичайно, що багато солодкої, але доволі м'якої ванілі, яка створює теплий, затишний, солоденький та вишуканий шлейф.

• Шлейф аромату: середній, він достатньо відчутний, щоб залишати приємний слід, але при цьому не викликає ніякого дискомфорту.
  • Солодкість аромату збалансована, вона не набридає та не викликає головного болю.
  • Пора року Marc Jacobs Perfect Elixir: осінь, зима та рання весна. Як на мене, то він ідеальний компаньон для прохолодних сезонів. Він 100% зігріє в холодну пору року, створивши атмосферу затишку та тепла.
  • Щодо віку, то мені здається, шо аромат має універсальний характер та підійде як молодим дівчатам, так і жінкам більш зрілого віку.
  • Стійкість: на шкірі він тримається близько 5 годин, на одязі – до 6 годин, а на волоссі може відчуватися протягом доби.

Загалом, мені дуже сподобався аромат Marc Jacobs Perfect Elixir, він для мене неймовірно теплий та цікавий, збалансований та універсальний. Він наче аромат-обійми, який створюють атмосферу затишку, яка ніколи не набридне 💜

Дякую за увагу 💕

25 грудня, 2024
khoroshaeva
25 грудня, 2024