Kizza

LAMEL SUBLIMINAL (Огляд)

LAMEL SUBLIMINAL (Огляд)

Два дні на те, щоб розсмакувати і протестувати продукти це я Вам скажу челендж ще той. Але я б не була собою, якби все ретельненько не перевірила перед тим, як щось радити. Порівняємо чи змінились мої перші враження, і чи продовжу я радити ті продукти, які радила в даному луксі:

Тут я взяла обидва. Назва Electic blue мене заінтригувала. А срібний просто вирішила взяти, адже в мене такого не було.
По свотчах обидва олівці непогані. М'яко наносяться, добре фіксуються. Але з одного проведення Electric blue не такий вже і "електрик". Короче я встигла розчаруватись і записати його в аутсайдери. Але коли зробила макіяж зрозуміла, що дарма. В жирненьке нанесення виявився дуже-дуже файним. Хоча колір всеодно не "Електрік". Але в марну тракту грошей я його не заношу. Срібний як мені одразу сподобався, так я і не змінювала про нього думку. Єдине я б не радила її наносити напівпрозоро і як підложку, бо вони стають одразу "таке собі". Але жирненько в пару шарів на Вас точно будуть звертатити увагу).
До/після цілого дня дає розуміння, що продукти файні. Тут лише олівчики, без додаткового закріплення тінями.

Упаковка симпатично виглядає, доволі цікавий механізм відкриття кнопка зверху.
Коли береш до рук відчувається легкість пластику, і це одразу видає дешевизну матеріалів.
Пуля помадна дуже красива, гарно переливається. Але вся краса цієї помадки нівелюється усвідомленням що всередині відсутні блискітки. Пропоную Вам фото, як би я хотіла щоб ця помадка виглядала завжди, а не перші два проведення 🫣.
Тінт у неї фуксія на руках. Може западати у зморшки і висушинки. З олійкою в парі набагато приємніше. Одразу кажу тінт пахне віддушкою All in one, а багатьом вона не сподобалась.

Звичайнісінька олія, може пом'якшити шелушіння. Дає глянцець. Стійкість як в усіх олійок Ламель. Норм, але не вау. Напевно в цю ціну краще взяти щось інше.
Разом з тінтом дає цукеркові губи. Чи гарно так, чи коштує своїх грошей - ні.

Тут замовлю словечко, що вона на основі поліізобутену, а не мінеральної олії, це лайк.

Це мій фаворит. Розсип іскорок на прозорій базі. Як хайлайтер - топ, як тіні - скотиться. З мінусів - замилюється, з плюсів - не він такий один. Мені здається то оммаж до хайлайтера Фенті, але там блискітка крупніша. Я користуюся з задоволенням. І пальцем і пензлем. З замиленням нічого не роблю, тому що окрім не естетичного вигляду більше ніякої шкоди те замилення не несе.

Ми тут не обговорювали склад, кількість, упаковки деяких продуктів, адже більшість з них хлипка. Окрім "таємничості" і на перший погляд естетичномиі запуску продуктів особливо "ловити" тут нічого. Продукти звичайні. "Вау" для мене тут срібний олівець і хайлайтер. Синій олівець пораджу, але не від усього серця, як кажуть.
Колекція для мене серединка на половинку. Ламель просто вирішили збити гроші собі на подарунок під ялинку. І я їм занесла. А по факту треба було занести в два рази менше.
Чи злюсь я на цю косметику - та ні. Хотілось зробити собі свято і я його зробила, користуватись буду☺️
Дякую за увагу!
До зустрічі в нових луксах та дописах😘

26 грудня, 2024
Kizza
26 грудня, 2024