LAMEL SUBLIMINAL (Огляд)
Експрес огляд і мої враження
Два дні на те, щоб розсмакувати і протестувати продукти це я Вам скажу челендж ще той. Але я б не була собою, якби все ретельненько не перевірила перед тим, як щось радити. Порівняємо чи змінились мої перші враження, і чи продовжу я радити ті продукти, які радила в даному луксі:
Олівці для очей:
Тут я взяла обидва. Назва Electic blue мене заінтригувала. А срібний просто вирішила взяти, адже в мене такого не було.
По свотчах обидва олівці непогані. М'яко наносяться, добре фіксуються. Але з одного проведення Electric blue не такий вже і "електрик". Короче я встигла розчаруватись і записати його в аутсайдери. Але коли зробила макіяж зрозуміла, що дарма. В жирненьке нанесення виявився дуже-дуже файним. Хоча колір всеодно не "Електрік". Але в марну тракту грошей я його не заношу. Срібний як мені одразу сподобався, так я і не змінювала про нього думку. Єдине я б не радила її наносити напівпрозоро і як підложку, бо вони стають одразу "таке собі". Але жирненько в пару шарів на Вас точно будуть звертатити увагу).
До/після цілого дня дає розуміння, що продукти файні. Тут лише олівчики, без додаткового закріплення тінями.
Тінт-бальзам з блискітками
Упаковка симпатично виглядає, доволі цікавий механізм відкриття кнопка зверху.
Коли береш до рук відчувається легкість пластику, і це одразу видає дешевизну матеріалів.
Пуля помадна дуже красива, гарно переливається. Але вся краса цієї помадки нівелюється усвідомленням що всередині відсутні блискітки. Пропоную Вам фото, як би я хотіла щоб ця помадка виглядала завжди, а не перші два проведення 🫣.
Тінт у неї фуксія на руках. Може западат и у зморшки і висушинки. З олійкою в парі набагато приємніше. Одразу кажу тінт пахне віддушкою All in one, а багатьом вона не сподобалась.
Олія для губ
Звичайнісінька олія, може пом'якшити шелушіння. Дає глянцець. Стійкість як в усіх олійок Ламель. Норм, але не вау. Напевно в цю ціну краще взяти щось інше.
Разом з тінтом дає цукеркові губи. Чи гарно так, чи коштує своїх грошей - ні.
Тут замовлю словечко, що вона на основі поліізобутену, а не мінеральної олії, це лайк.
Хайлайтер
Це мій фаворит. Розсип іскорок на прозорій базі. Як хайлайтер - топ, як тіні - скотиться. З мінусів - замилюється, з плюсів - не він такий один. Мені здається то оммаж до хайлайтера Фенті, але там блискітка крупніша. Я користуюся з задоволенням. І пальцем і пензлем. З замиленням нічого не роблю, тому що окрім не естетичного вигляду більше ніякої шкоди те замилення не несе.
Висновки:
Ми тут не обговорювали склад, кількість, упаковки деяких продуктів, адже більшість з них хлипка. Окрім "таємничості" і на перший погляд естетичномиі запуску продуктів особливо "ловити" тут нічого. Продукти звичайні. "Вау" для мене тут срібний олівець і хайлайтер. Синій олівець пораджу, але не від усього серця, як кажуть.
Колекція для мене серединка на половинку. Ламель просто вирішили збити гроші собі на подарунок під ялинку. І я їм занесла. А по факту треба було занести в два рази менше.
Чи злюсь я на цю косметику - та ні. Хотілось зробити собі свято і я його зробила, користуватись буду☺️
Дякую за увагу!
До зустрічі в нових луксах та дописах😘
Коментарі (0)