Aroma Bloom Midnight Pomegranate
Соковиті та водночас терпкі акорди граната наповнять Ваш будинок екзотичним звучанням та свіжістю.
Всім привіт. Нещодавно я з вами ділилася своєї новою знахідкою - аромадифузор Aroma Bloom Sicilian Grapefuit. Це насичений багатогранний аромат з акордами сицілійського грейпфруту. https://club.makeup.com.ua/post/60325/
Скажу відверто - це найароматніша композиція для ароматизації будинку. Я не очікувала такої ароматики. Аромат чудово заповнює простір і за тиждень зовсім не змінився.
Я вирішила замовити з цієї лінійки ще якийсь аромадифузор. Свій вибір зупинила на Midnight Pomegranate (Гранатові сутінки).
Гармонійний та яскравий аромат, який піднімає настрій, налаштовує на позитивний лад та занурює в атмосферу приємного літнього вечора.
Аромат стартує солодкими нотами червоних фруктів та гранату. У середніх нотах — чудовий дует брусниці та гарденії. Солодка ваніль та благородні альдегіди гармонійно переплітаються у шлейфі.
Аромадифузор знаходиться в картонній коробці. В комплекті йдуть дерев'яні палички, я зазвичай, їх змінюю на чорні. Так флакончик виглядає більш естетично привабливо. Сама пляшечка дуже схожа на парфум.
Хочу сказати, що це дійсно фантастична лінійка аромадифузорів. Насичений та яскравий аромат, який не набридає. Це справжнє втілення екзотики та загадковості. Шикарний та недорогий аромадіфузор. Композиція створює приємну атмосферу, огортає своєю ніжністю та комфортом. Аромат поступово розкривається, надаючи приміщенню легкий шлейф свіжості та солодкуватих нот. Аромат нагадує про літо, тішить виразністю і динамікою.
Коментарі (0)