𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Citrus Breeze & Dark Rum

Citrus Breeze & Dark Rum

Лінійка Gourmand dreams від Fantasy community perfumes не перестає мене здивовувати і захоплювати, бо усі аромати шикарні та унікальні, а Citrus Breeze & Dark Rum ще раз це підтвердив.

Ох, який же він цікавий та неймовірно приємний! І дійсно це унісекс, який чудово підійде як жінкам, так і чоловікам. Люблю його на собі, а ще більше обожнюю на чоловікові, бо на ньому розкривається ще гарніше і привабливіше.

Citrus Breeze & Dark Rum

Рік прем'єри парфуму - 2024

Країна виробник - США

Сімейство ароматів: Деревні пряні

Клас парфуму - Нішеві

Стать: Унісекс

Піраміда

Верхні ноти: Pepsi та Лайм

Середні ноти: Кориця та Яблуко

Базові ноти: Кедр, Білий перець та Кардамону, Ром

Об'єм: 30 мл

Пакування класичне для цієї лінійки. Оригінальний скляний флакон з матового скла має приємний бежевий колір. Завдяки якісному розпилювачу, парфуми подаються мілкодисперсною невагомою хмаркою.

Також у цього бренду є пробники аромату в об'ємі по 2 мл. А ще можна придбати цілий сет із нової лінійки, яка складається з 5 варіантів.

Розкривається аромат яскравим сплеском Pepsi та цитрусовою свіжістю лайму, немов відтворюючи момент щойно відкритої пляшки, коли наливаєш у стакан цей напій і в ньому бурхливо стріляють бульбашки, а потім додають скибку соковитого лайму. Старт динамічний, реалістично передає ці ноти, звучить просто нереально. Кайф.

Разом з цим відчувається напориста акватичність, ніби свіжий бриз, який надає цій композиції кришталевої прохолоди, наче в цей смачний напій додали кубиків льоду.

В серці аромату яблуко більше відчуваю зеленим і хрустким, ніж карамелізованим. А кориця тут дуже делікатна, надає теплу пряність, але сильно не виділяється.

Базові акорди із кедру, білого перцю, кардамону і рому роблять аромат ще більш цікавим, глибоким і багатогранним, створюючи неповторний і стійкий шлейф.

У базі Citrus Breeze & Dark Rum малює вже в уяві наш напій з алкогольною нотою, яке у мене асоціюється наприклад з Pepsi і Jack Daniels, але в обрамленні цитрусової свіжості і пряної пікантності. Кардамон на щастя не випирає, бо власне мені він не завжди подобається в парфумах (саме в жіночих), але тут все так гармонійно поєднано і гарно зібрано, що викликає справжній захват.

Аромат не солодкий, яскравий, бадьорий, помірно гучний і зовсім не важкий. З перших нот Citrus Breeze & Dark Rum здається таким безтурботним і грайливим, а ближче до бази набуває більш серйозного характеру, де вже зчитується явне чоловіче направлення, але все одно залишається ароматом-унісекс, який так же привабливо буде звучати і на жінках.

Парфуми мають шикарну стійкість, на шкірі тримаються впродовж усього дня, а на одежі відчуваються до 3-ох днів. Вони залишають після себе виразний шлейф.

Аромат мені дуже-дуже сподобався, а ще прийшовся до смаку моєму чоловікові, так що ділимо тепер на двох. Отже майте на увазі, що купляючи Citrus Breeze & Dark Rum собі, можливо ваша друга половина захоче віджати собі, або прийдеться користуватися разом.

Парфумерна композиція дійсно зачаровує і викликає масу позитивних емоцій, піднімаючи настрій. Citrus Breeze & Dark Rum вартий уваги, бо на мій погляд він мало кого може залишити до себе байдужим.

Дякую за увагу

26 грудня, 2024
26 грудня, 2024