Сезон пілінгів в самому ро зпалі…
Давно хотіла спробувати транексамову кислоту в дії
Я перепробувала багато кислот...aha, bha і їх різні підвиди.
Шкіра в мене практично ідеальна...от тільки пігментація ніде не ділася. Колись читала, що саме транексамова кислота може в цьому допомогти.
Але її важко знайти в косметичних продуктах. Аж тут я випадково знайшла її в Sane.
Враження від використання
Сам пілінг має гелеву текстуру...його цілком можливо переплутати з вмивачкою. А ще в нього дуже класний запах...мені сподобався...досить не звично зустріти такий аромат в такого типу косметичних продуктах.
В складі пілінгу 7% мигдалевої і 1% транексамової кислоти.
Дуже зручно, що є дозатор. Не потрібно кожен лишній раз відкривати пляшку. І нема контакту зі шкірою.
Спочаику я приготувалася, що пілінг буде сильно пекти...враховуючи всі мої попередні. Налаштувалася...і тут здивування...бо пілінг зовсім не пече. Він дуже комфортний, ніби якась маска. Він ідеально підійде в сухій, і чутливій шкірі.
Наношу на чисту суху шкіру, залишаю на 10 хв. Використ овую так, як зазначено в інструкції: 3 рази/тиждень.
Останнім часом в мене багато чорних цяток зʼявилося ( я вже навіть знаю, від чого). Джерело іхньої появи я вже усунула, тепер залишилося вивести ще й їх. Пілінг мені в цьому дуже допоміг. За час використання я помітила, що їх стало наполовину менше... і практично не видно. Він витягнув все, що сиділо в середині. За пігментацію ще нічого казати не буду...вона також менш помітна, я бачу різницю...але, напевно, треба значно більше процедур.
Після пілінгу шкіра стає дуже гладенька і ніжна, ніби відполірована. Вона підтягнута і пружня. Нема жодного відчуття липкості, жирності чи стягнення і сухості. А ще пілінг вілмінно нормалізує роботу сальних залоз. В мене жирна шкіра, а після пілінгу не так часто тепер пудру беру.
На фото показала шкіру до пілінгу (в мене були якісь почервоніння...я на знаю, що це і звідки вони взялись), і після пілінгу. Видно, що шкіра стала заспокоєна і гладенька.
Цей пілінг для мене став справжньою знахідкою. Він максимально комфортний, і шкіра зовсім не стягнута і не пече. Свою дію він виконує ідеально. Це дійсно ефективний і бюджетний продукт, який точно варто спробувати.
Я ж знаю, що буду купляти його знов...бо мені подобається, наскільки він моїй шкірі комфортний.
Коментарі (0)