Як на думку Dolce & Gabbana мають пахнути песики
Fefé fragrance mist for dogs
Давайте одразу домовимося, що я нікого не закликаю і не спонукаю купувати цей витвір парфумерії. В мене навіть собаки немає. Але чи можна було зацікавленій особі пройти повз таку експресивну і яскраву новинку? Аж ніяк.
D&G вирішили взути всіх конкурентів і зайняти порожню поки що нішу люксових ароматів для домашніх улюбленців і випустили парфуми для собачок, чим здійняли чимало галасу.
Натхненням для такого кроку послугувала любов Доменіко Дольче до його песика Фефе, яку вирішили увіковічити в парфумерії.
Аромат свіженький, 2024 року, парфумер -
Emilie Bevierre-Coppermann, яка співпрацювала як з люксовими, так і нішевими брендами, а також з марками мережевої парфумерії.
Верхня нота: Іланг-Іланг.
Нота серця: Мускус.
Базова нота: Сандал.
Всі добре знають, що в песиків від природи гарний нюх і велика чутливість до неприродніх запахів, саме тому рішення випустити саме такий продукт викликає принаймні здивування. Але, якщо порівняти із величезною кількістю засобів для грумінгу, то може все не так і погано? Марка запевняє, що має сертифікат SAFE PET COSMETICS, який має гарантувати, що до інгредієнтів пред'являються особливі вимоги безпеки. До речі, парфуми безспиртові, що теж не має провокувати зайвих роздратувань на шкірі.
Чи опитували саме улюбленців на предмет погодження з вибором направленості і відсотком схвалення аромату достеменно невідомо.
Але, як представник іншого виду, можу сказати, що особисто для мене парфуми виявились приємними. Це аромат чистоти, шампуню, якогось освіжувача в гарному сенсі, іланг-іланг добре відчувається і дає це відчуття мильного засобу. Чи використовувала б я це на своєму гіпотетичному улюбленці? Нізащо. На собі чи у приміщенні? Досить вірогідно. Якби не було піару і маркування "для собаки", я сприйняла б це як досить інтенсивний освіжуючий унісекс, літній колонь, з нахилом в чоловічу сторону. Декілька людей з мого оточення, не знаючи всієї інформації про парфуми, підтверджували моє сприйняття цього аромату. І навіть після озвучення нюансів не змінювали думку.
Підсумовуючи все вищесказане, новинка має право на життя, але як і у випадку із звичайними парфумами, краще лишити цей вид мистецтва для людей.
Можливо, якісь скажені знижки і могли би звабити мене на придбання флакону, він досить виразний і примітний, але поки що насолоджуватимуся семплом. Хочу лишити на літо і ще спробувати в спеку, гадаю, має гарно звучати.
Краси у дрібницях Вам та Вашим найріднішим!
Коментарі (0)