Кіт Київський 🐈

Пусті баночки грудень 2024

Пусті баночки грудень 2024

Наступного року планую зменшити кількість косметики у ротації на 20 засобів і потроху закінчую старі. Планую купувати менше, але вдаліше, але все ще лишати місце для експериментів)

Обличчя

1. Крем АА Cosmetics для чутливої шкіри. Незважаючи на доволі жирну текстуру подружився з моєю шкірою. Повторила б.

2. Сироватка з гіалуроновою кислотою Eveline. Купувала для додаткового зволоження сухих ділянок тіла. Нічого особливого. Повторювати не планую.

3. Medik8 Crystal Retinal 3. Використала на тіло, на обличчі на засіб була реакція у вигляді червоних плям. Не готова повторювати.

4. Смужки для носа Green Way. Люблю їх, але хотіла б потроху відходити від використання

Тіло

5. Гель для душу Palmolive Pampering Oil with Macadamia Butter. Не став фаворитом, повторювати не планую на відміну від Palmolive Shea Butter.

6. Зубна паста Dr Bronner's. Має в мене великий розхід, але комфортно було б повторити.

7. Active Pocket Floss. Незручний для вузьких проміжків між зубами - відшаровується. Не планую повторювати, але маю другий з комплекту, який ще буду використовувати.

8. Vichy Anti-transpirant 48H. Не розділяю схвальні відгуки, повторювати не планую.

9. White Mandarin дитячий захисний крем. Прострочений з 2021, занадто був некомфортний у використанні і навіть не замінив крем для стоп під шкарпетки. Нарешті змирилась, що викину його.

10. Nivea Creme класичний в жерстяній банці. Подобається виключно аромат. Планую не дозволити собі повторити) Максимум - в малесенькій баночці.

11. Нега крем від зморшок. Використовувала як крем для рук. Давав комфортне швидке зволоження, але відшарування фарби з туби і занадто нав'язливий аромат не викликають бажання повторити.

Волосся

12. Sue гаряча олія від випадіння волосся. Не вражена, але сподобався тонкий трав'яний аромат. Дуже незручна у використанні для мене.

Пробники

13. Splash зубна паста лаванда і ваніль. Занадто нестандартний смак для мене.

14. Пілінг для шкіри голови M2O. Не вразив, досі найкращі пілінги для мене - від Sue i Dr Forhair.

15. Сульсена шампунь. Планую взяти повний розмір у майбутньому.

16. Маска Sane очищуюча. Вже маю глиняну маску від Aztek, тому інші в своє життя не готова додавати)

Результати місяця ще раз довели, що в 2025 краще більш уважно віднестись до купівель косметики)

27 грудня, 2024
27 грудня, 2024