Alina_Demchenko

NIVEA Smooth Hands & Nail Care Hand Cream: вічна класика догляду за вашою шкірою

NIVEA Smooth Hands & Nail Care Hand Cream: вічна класика догляду за вашою шкірою

Бренд NIVEA знаходиться на косметичній поличці з самого мого дитинства. Будь то універсальний крем чи гель для душа, це завжди -NIVEA. Тож не дивно, що вже в дорослому віці, в мене в косметичці чи у ванній кімнаті, теж знаходяться продукти цього бренду. До цього крема, я трошки користувалась кремом моєї мами NIVEA Intensive Moisture Hand Cream. Він більш жирненький і більше підходить сухій шкірі моєї мами. В мене ж до кремів трошки інші вимоги.

Я люблю легкі, зволожуючі крема, з максимально "матовим" фінішем, головним показником для мене являється кутикула - хочеться що б вона була більш м'яка. Тож для себе я обрала версію Smooth з олією макадамії та лотосом. Аромат у крем доволі легкий, майже не помітний. Він нагадує популярний синій крем в жестяній банці, дуже домінує лотос, який створює додаткове відчуття свіжості і відпочинку. І хоча я дуже люблю ароматну продукцію, майже відсутність аромату в цьому - допомагає забути що він просто на руках, що в деякі дні може бути великим великим плюсом.

Крем маю доволі щільну текстуру, яка на перший погляд здається доволі густою та жирною. На початку, я навіть подумала, що він для мене буде занадто поживним. Але при контакті з теплою шкірою рук, крем почав тануту і за рахунок цього - легко розподілятися по шкірі. Тільки но я розтерла його між пальцями, як він моментально увібрався в шкіру і залишив після себе матовий і м'який фініш. Такий собі Soft Touch. Шкіра була легка, немов п'ірячко і гладенька, немов шубка моєї кішки. Не було і натяку на грубі подушки пальців. Як і на дотик, так і зовні , моя шкіра виглядала на багато краще, а ні ж до цього. Вона була доглянута, м'яка і разом з нею і кутикула зазнала значних змін. Авжеж, вона не така ідеальна як після рук майстера манікюра, але вона відлипла від нігтя, стала не такою сухою і колючою як дріт. Вона легко піддається на маніпуляції за допомгою пушеру чи апельсинової палички.

Ефект від крему тримається доволі довго. Мені достатньо використовувати його зранку і не потрібно поновлювати протягом дня, що б подовжити відчуття комфорту. Що мені дуже сподобалось, так це те, як швидко від приводить руки до ладу після роботи з побутовою хімію. Так, жбурляйте в мене каміння - я не користуюсь рукавичками під час прибирання і миття посуду. А ще я люблю руками мити килим. От і отримуємо шкіру яка потребує подвійного комфорту. І цей крем його дав.

Зараз я ховаю цей крем по далі від очей моєї мами, бо до неї перекочували всі мої останні креми для рук, не по моєму бажаню 😂 Вона одразу бачить гарний продукт для рук. А цей вона точно захоче забрати собі, а чим же мені тоді користуватися ?😂 Жарти жартами, але в неї достатньо кремів для рук, включаючи і більш поживну версію від Nivea, тож цей точно залишиться в мене.

27 грудня, 2024
Alina_Demchenko
27 грудня, 2024