Joko Blend | Чистота, зволоження, сяйво: набір, який перевершив мої очікування
Дбайливе очищення та глибоке зволоження – ідеальний дует для вашого волосся
Я обожнюю догляд за волоссям, і кожна новинка у цій категорії одразу привертає мою увагу. Особливо якщо це продукт від улюбленого бренду! Тож не дивно, що в моїй колекції з'явився ще один чудовий наборчик – Joko Blend Advanced Treatment.
Що особливо приємно, бренд завжди піклується про деталі. У цьому наборі мене підкорила навіть упаковка. У стильній коробці, крім засобів для догляду, є практичний тканинний мішечок. Він чудово підходить для зберігання косметики вдома або стане в пригоді в подорожах. Але головне – це, звичайно, самі продукти!
Пілінг для шкіри голови — Joko Blend Scalp Peeling Scrub
Догляд за волоссям починається з чистоти шкіри голови. Цей скраб дбайливо видаляє ороговілі клітини та залишки засобів для укладки, стимулює мікроциркуляцію і допомагає шкірі «дихати».
Як працює цей скраб:
- Дбайливо відлущує ороговілі клітини шкіри. Це важливо не лише для чистоти, але й для покращення циркуляції крові.
- Видаляє залишки стайлінгових засобів та надлишковий себум, допомагаючи волоссю залишатися свіжим довше.
- Охолоджує та освіжає завдяки м’ятній олії.
Ключові компоненти:
- Рисовий порошок ніжно відлущує, не травмуючи шкіру.
- М'ятна олія освіжає та забезпечує приємний охолоджувальний ефект.
- Кератин і протеїни шовку зміцнюють волосся вже на етапі очищення.
Після використання відчуття чистоти й легкості гарант овані! А ще це чудовий спосіб підготувати шкіру до подальшого догляду.
Крем-спрей для волосся 17 в 1
Цей засіб став моїм маст-хевом із першого використання. Його багатофункціональність вражає – це цілих 7 переваг у одній пляшці!
Що робить цей крем-спрей:
- Зволожує волосся від коренів до кінчиків.
- Захищає від термічного впливу, що дуже важливо, якщо ви часто користуєтеся феном або плойкою.
- Полегшує розчісування, навіть якщо ваше волосся схильне до заплутування.
- Робить волосся гладким і м’яким.
- Надає блиск, ніби після салонної процедури.
- Зміцнює волосся і запобігає ламкості.
- Доглядає за кінчиками, не обтяжуючи волосся.
Що мені подобається найбільше?
Це легка текстура, яка не залишає липкості чи відчуття «засобу» на волоссі. Можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся – у будь-якому випадку воно стає шовковистим, доглянутим і дуже приємним на дотик.
Після використання цього дуету волосся виглядає просто неймовірно: блискуче, гладке, об’ємне біля коренів і зволожене по всій довжині. Я одразу помітила, як легко воно вкладається – це, без перебільшення, ефект як після професійного догляду в салоні.
Додаю фото своєї укладки, щоб ви самі побачили, як працюють ці засоби. Результат мене дуже тішить.
Якщо ви шукаєте засоби, які допоможуть забезпечити здоров’я і красу вашого волосся, набір Joko Blend Advanced Treatment – це саме те, що вам потрібно. Рекомендую.
Коментарі (0)