krislemly

Joko Blend | Чистота, зволоження, сяйво: набір, який перевершив мої очікування

Я обожнюю догляд за волоссям, і кожна новинка у цій категорії одразу привертає мою увагу. Особливо якщо це продукт від улюбленого бренду! Тож не дивно, що в моїй колекції з'явився ще один чудовий наборчик – Joko Blend Advanced Treatment.

Що особливо приємно, бренд завжди піклується про деталі. У цьому наборі мене підкорила навіть упаковка. У стильній коробці, крім засобів для догляду, є практичний тканинний мішечок. Він чудово підходить для зберігання косметики вдома або стане в пригоді в подорожах. Але головне – це, звичайно, самі продукти!

Догляд за волоссям починається з чистоти шкіри голови. Цей скраб дбайливо видаляє ороговілі клітини та залишки засобів для укладки, стимулює мікроциркуляцію і допомагає шкірі «дихати».

Як працює цей скраб:

• Дбайливо відлущує ороговілі клітини шкіри. Це важливо не лише для чистоти, але й для покращення циркуляції крові.
  • Видаляє залишки стайлінгових засобів та надлишковий себум, допомагаючи волоссю залишатися свіжим довше.
  • Охолоджує та освіжає завдяки м’ятній олії.

Ключові компоненти:

• Рисовий порошок ніжно відлущує, не травмуючи шкіру.
  • М'ятна олія освіжає та забезпечує приємний охолоджувальний ефект.
  • Кератин і протеїни шовку зміцнюють волосся вже на етапі очищення.

Після використання відчуття чистоти й легкості гарантовані! А ще це чудовий спосіб підготувати шкіру до подальшого догляду.

Цей засіб став моїм маст-хевом із першого використання. Його багатофункціональність вражає – це цілих 7 переваг у одній пляшці!

Що робить цей крем-спрей:

1. Зволожує волосся від коренів до кінчиків.
  2. Захищає від термічного впливу, що дуже важливо, якщо ви часто користуєтеся феном або плойкою.
  3. Полегшує розчісування, навіть якщо ваше волосся схильне до заплутування.
  4. Робить волосся гладким і м’яким.
  5. Надає блиск, ніби після салонної процедури.
  6. Зміцнює волосся і запобігає ламкості.
  7. Доглядає за кінчиками, не обтяжуючи волосся.

Що мені подобається найбільше?
Це легка текстура, яка не залишає липкості чи відчуття «засобу» на волоссі. Можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся – у будь-якому випадку воно стає шовковистим, доглянутим і дуже приємним на дотик.

Після використання цього дуету волосся виглядає просто неймовірно: блискуче, гладке, об’ємне біля коренів і зволожене по всій довжині. Я одразу помітила, як легко воно вкладається – це, без перебільшення, ефект як після професійного догляду в салоні.

Додаю фото своєї укладки, щоб ви самі побачили, як працюють ці засоби. Результат мене дуже тішить.

Якщо ви шукаєте засоби, які допоможуть забезпечити здоров’я і красу вашого волосся, набір Joko Blend Advanced Treatment – це саме те, що вам потрібно. Рекомендую.

27 грудня, 2024
krislemly
27 грудня, 2024