Mila__Mi

Свіжість і пряність в одному флаконі

Свіжість і пряність в одному флаконі

Раніше розповідала вам про парфумований гель для душу з цим ароматом, ох який він цікавий https://club.makeup.com.ua/post/51291/

Він зацікавив не тільки мене, але і мою маму (будемо чесні, вона просто у мене його віджала 😂, це коли в дитинстві я у неї брала різні баночки, а тепер вона у мене, знайомо дівчата?). Тож вона попросила замовити їй парфумований спрей з цим самим ароматом.

І ось він у мене. І перш ніж віддати його мамі, я напишу про нього декілька слів 👇🏻

Піраміда аромату 🍃

Початкова нота: Кедр, Лимон, Цитрон

Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Рожевий перець

Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ветивер, І Пачулі, Тикове дерево

Дизайн мінімалістичний, але при цьому він виглядає дорого 🫰🏻 І на презент шикарна знахідка.

У складі навіть містить доглядові компоненти - гліцерин (зволожує та утримує вологу), пропілен гліколь (зволожувач) та алое вера (зволожує та заспокоює шкіру, знімає подразнення.

Розпилювач працює злагоджено, видаючи широку дозу спрею. Завдяки своїй рідній консистенції, спрей швидко поглинається і не лишає липкості чи жирної плівки.

Я вже описувала аромат гелю для душу "Midnight Nice", але хочу зазначити, що спрей за ароматом (на мою думку) яскравіше виражений.

Це свіжо-пряний бум, який заполоняє собою увесь простір. Це свіжі акватичні ноти водяного гіацинту і білого жасмину, які квітнуть прямо посеред кристально-чистого озера 🪷 Свіже повітря, яке накриває вас с головою, додаючи відчуття свободи і легкості.

Пряні ноти рожевого перцю, кедрових шишок та соку свіжо-вичавленого лимону 🍋 на хвилинку переносять вас по стежці від озера одразу до лісу 🌲 додаючи бадьорості у літню спеку.

Амбро-мускусні ноти додають аромату кінцевої м'якості і тієї самої дороговизни.

Шлейф дуже добре відчувається і гарно тягнеться.

Стійкість на шкірі десь 4-5 годин, що взагалі шикарно для місту. На волоссі взагалі аромат відчувається впродовж усього дня.

Можу сказати, що якість тут набагато вища його вартості, тож так, це однозначно знахідка (моїй мамі він дууже сподобався)👌🏻

27 грудня, 2024
Mila__Mi
27 грудня, 2024