Юлі

Не аромадифузором єдиним! Ароматний простір вдома з рум-спреєм Avenue des Parfums Blossom & Vanilla

Не аромадифузором єдиним! Ароматний простір вдома з рум-спреєм Avenue des Parfums Blossom & Vanilla

Парфуми для кімнати? Можна назвати і так! Оскільки основна задача рум-спрею – робити приміщення ароматним, комфортним та приємним для проведення часу. Більше тижня користувалась спреєм від Avenue des Parfums, щоб полюбити такий засіб (можливо навіть більше за аромадифузори 👀)

Не аромадифузором єдиним! Ароматний прості�р вдома з рум-спреєм Avenue des Parfums Blossom & Vanilla

Увесь тиждень враження від користування були позитивні, перш за все починаючи з дизайну. Флакон стильний і підійде до будь-якого інтерʼєру. Він мінімалістичний, матовий, а від того і виглядає вишукано ✨

Розпилюється засіб легко, «хмаринкою», що дозволяє охопити більшу площу ароматом.

Я бризкала спреєм у всіх кімнатах (аромат дуже універсальний, про це нижче ⬇️) і на все, що бачила 😄:

• і на штори, щоб при плавних погойдуваннях запах було чути;
  • і на диван, щоб комфортна атмосфера ще більше сприяла відпочинку;
  • і на постільну білизну, засинати так ще приємніше 🙌🏻

Плями ніде не залишились 👍🏻

Я навіть засікала час, протягом якого відчуваю аромат, це близько 2-3 годин.

Якщо по назві рум-спрею Blossom & Vanilla ви переживали почути щось дуже солодке, гурманське та важке, то сподіваюсь, що я вас порадую 🙌🏻

Аромат скоріше можна назвати навіть свіжим, зеленим, легким, ненавʼязливим і квітковим, на 100% квітковим. Конкретних квітів розрізнити не можу, це цільна приємна ароматна композиція. А ваніль я навіть не відчуваю, хоча була б й не проти)

Як зазначає виробник, аромат складається з таких нот: Кардамон, Фіалка, Жасмин, Конвалія, Троянда, Боби тонка, Ваніль, Мускус, Сандал 🤩

Мені дуже подобається те, що цим ароматом не можна переборщити, він не набридає і є абсолютно універсальним. Якщо обираєте на подарунок, то з Blossom & Vanilla не прогадаєте 👍🏻

У мене ще є аромадифузор від Avene des Parfums (допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/53959/). До речі, пройшло вже більше 9 тижнів, а він ще не закінчився 🫰 Тож тут хочу зазначити основні моменти, у яких рум-спрей виграє:

• ви самі можете регулювати інтенсивність, насиченість аромату кількістю пшиків;
  • економічне використання, бо розпилювати спрей можете лише тоді, коли ви знаходитеся вдома;
  • немає обмеження у площі, де відчуватиметься аромат.

Підсумовуючи, мій перший досвід з рум-спреєм виявився позитивним 🤍 А щодня розбризкувати спрей по кімнатам вже стало моїм ритуалом спокою.

Це зручний, привабливий і ароматний засіб для створення особливої атмосфери вдома. Та ще й за адекватною ціною 🫰

А чому віддаєте перевагу ви: аромадифузорам чи рум-спреям?

27 грудня, 2024
Юлі
27 грудня, 2024