Vikulyk

Reclaire крем-пілінг скатка

Не чекала, що буду в захваті від такого бюджетного пілінгу, але це сталось!

Дійшли мої руки спробувати чудовий пілінг від українського бренду Reclaire, вже вкотре переконуюсь в якості їхніх засобів.

Має зручний дозатор, що робить засіб гігієнічним у використанні.

Він витискає потрібну кількість засобу, без плювків, а густа формула дозволяє продукту не розтікатись.

Моє обличчя, до використання пілінгу.

Маю комбінований тип шкіри з розширеними і забитими чорними цятками, і схильністю до акне.

Наношу маску. Вона така кремово-гелева. Ефекту скатки не має, скрабуючі частки теж відсутні, маска просто рівномірно змивається водою. Колись у мене була схожа доречі, але від значно дорожчого бренду Payot, правда ця сподобалась більше.

Відчуття від використання. Легко наноситься і розприділяється, присутнє легке поколювання,через наявність AHA кислот.

Здалось шкіра мала б почервоніти, але ні, в мене навпаки вона дуже навіть добре зняла почервоніння з обличчя.

Ефект і дія:

• Дуже круто освітлює обличчя, зразу кинулось в очі після використання рівномірний тон, який додає здорового вигляду шкірі. Просто магія молочної кислоти, яка тут у високій концентрації.
  • Також в складі присутня велика кількість екстрактів і зволожуючих компонентів, що дозволяють не пересушити шкіру.
  • Шкіра на дотик дуже приємна, така оксамитова і пружна, кайф.
  • Шкіра добре очищена і свіжа. В мене відчуття, наче вона так круто оновилась, що це зовсім не моя шкіра.

Ось ще поставила фото для порівняння.)

Висновок. Чудовий бюджетний пілінг, який круто оновлює шкіру, робить її, як візуально так і внутрішньо кращою версією себе.

27 грудня, 2024
Vikulyk
27 грудня, 2024