olenamoli

Інтенсивний догляд з L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular

Інтенсивний догляд з L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular

Це моє друге знайомство з маскою. Перший пробник подарувала майстриня по волоссю зі словами, що ця маска має підійти ідеально.
Так і сталося. І тепер, вже після кількох використань, ще більше запевнилася в цьому.

Баночка 75 мл, зазвичай в мене велика витрата масок та бальзамів, але ця масочка дійсно концентрована і волоссю достатньо меншої кількості.

Текстура густа, поживна, легко розподіляється по волоссю і одразу його пом'якшує, розплутує.

Склад, як і у всій лінійці Absolut Repair Molecular - це комплекс петидів, 5 амінокислот, лимонна кислота.

Аромат маски інтенсивний, виробник навіть зазначає ноти:
● димчаста ваніль
● свіжий солоний бергамот
● квітка безсмертника.

Тримати маску на волоссі рекомендовано 1-2 хв, але на моєму пористому та освітленному волоссі кращій ефект, коли тримаю подовше - до 10 хв.

Мої враження:
Маска розгладжує волосся, робить його щільнішим, прибирає сухість вже з 1 використання. Вона живить, але при цьому не обтяжує волосся, воно не втрачає об'єм і не масніє.
Зі всієї серії це мій найулюбленіший засіб. Після завершення цієї баночки, планую купити повнорозмір.

27 грудня, 2024
olenamoli
27 грудня, 2024