Шампунь з олією бавовни для неслухняного волосся
Fanola Straightening Shampoo
Це було моє перше знайомство з італійським брендом Fanola. Давно придивлялася до деяких засобів і нарешті вирішила придбати. Разом з шампунем взяла також маску із лінійки smooth care для розгладження волосся.
Ділюся враженнями про шампунь Fanola Straightening Shampoo з олією бавовни для неслухняного волосся.
Цей шампунь має приборкувати норовливе волосся, ефективно очищувати, зволожувати, живити, робити його гладеньким і шовковистим.
Випускається він в об'ємі 350 і 1000 мл. До речі, на нього зараз досить приваблива ціна.
Мені подобається, що виробник вказує pH засобів на своїй продукції.
Представлений засіб в пластиковому флаконі, має цікаву кришечку, яка відкривається збоку висувним рухом, а з іншої сторони з'являється невеликий отвір, завдяки якому можна отримувати невеликі порції.
Шампунь напівпрозорий, з перламутром, не густий, але і не дуже рідкий, консистенція середньої густоти. Аромат приємний, солоденький, трохи нагадує щось із салонного догляду. На волоссі потім відчувається невагомо.
Шампунь чудово піниться навіть з першого разу. Він гарно промиває волосся, робить це м'яко і делікатно, в процесі не плутає пасма, очищує не до скрипу.
Так, як після нього я використовую ще багато якого догляду (маску, бальзам і незмивні засоби), то важко сказати, що саме шампунь ідеально розгладжує, але в комплексі волосся дійсно не таке пухнасте і є дисципліна посічених кінчиків. І точно можу сказати, що він дуже бережно очищує, не пересушує довжину і не провокує розпушення. Волосся приємне на дотик, гладеньке, шовковисте і розсипчате, легко вкладається, не електризується, відчувається свіжість і легкість.
Шампунь ніяк не впливає на частоту миття. Шкіра голови у мене жирна і забруднюється в звичному режимі. Якихось неприємних нюансів, таких як лупа і свербіж від нього не було.
Від шампуню я завжди очікую якісного і в той же час лагідного очищення, щоб діяв не агресивно і цей повністю відповідає моїм вимогам.
Для освітленого і пошкодженого волосся цей шампунь підходить добре. Актуальний для частого використання. Мені він сподобався, за свою ціну - це чудовий варіант.
Коментарі (0)