Blondie_rs

Велетенський допис з обновками та порожніми баночками сезону!

Велетенський допис з обновками та порожніми баночками сезону!

Всім привіт! Всідайтесь позручніше, заварюйте собі чай-каву-капучино, беріть печеньки та готуйтесь побачити багато тексту. Моя традиційна рубрика запізнилась аж на цілий місяць, тому крім покупок та викидушок осені тут буде доєднано грудневі активності [на фото вказана дата покупки або використання].

Насправді, я знову почну зі слів: "... а я так старалась менше купляти", але цей золотий період насичений чорними пʼятницями, подарунками, днями шоппінгу. З усіх усюд на тебе тиснуть акції, а ти просто не можеш пройти повз. Тобі завжди щось треба. Ну просто фантастика!

Ну і як завжди - почнемо з порожніх баночок. Справді, цього сезону я потрудилась і закінчила значно більше продуктів, чим минулих разів! Тому, коротенько пройдемось по кожному, розповім - яке враження після себе залишив той чи інший товар та чи купила б повторно.

1. Олійка для губ Kosas Wet lip oil. Вона пішла в смітник по дуже сумній причині. Зіпсулась. Аромат став гидотним, тому користуватись нею вже було неможливо. Відтінок - мідний з шиммером. Красивий, але я його пізно зацінила. Формула досить густа, але любила втікати з губ. Тому, не користувався популярністю в моїй косметичці. Як на мене - є більш вдалі варіанти, - і подешевше.
  2. Олійка Item Вeauty lip quip (бренд тіктокерки Еддісон Рей). Простенька, зволожуюча, але пахнула мільйонами персиків. Дуже сильно стікала на підборіддя, тому наносити слід було дуже мало. Ну або пильнувати, щоб не крапало на підлогу. Використала всю, після чого познайомилась ще з кращим варіантом олійки для губ - Lamel Let's Glaze.
  3. Туш Lamel Oversize. Зручна гумова щіточка, гарно промальовувала вії, не осипалась та не відбивалась на шкірі навколо очей. Колись можна взяти буде на повтор.
  4. Підводка Maybelline Hyper Easy (Brown). Дуже крута підводка, але любить протікати (завжди ставлю носиком догори). Однозначно мій фаворит по стійкості + має зручний пензликовий аплікатор.
  5. Мініатюра маски Isntree Mugwort calming clay mask. Не зрозуміла її, повнорозмір брати не буду.
  6. Крем La Roche-Posay Effaclar Duo+. Більше не куплю, бо дієвість з кожною баночкою падає, на жаль.
  7. Пінка для душу Mermade Magic Unicorn. Смачна солодка пінка. Гарно відчувається аромат на шкірі протягом 1-2 годин. Хороша бюджетна штучка, сподобалась.
  8. Очищуючий тонер Acwell Licorice. Дуже дивна для мене річ, бо бренд його позиціонує як засіб для зняття незначної кількості косметики. Має прикольний цитрусовий аромат, якісно очищує, але по відчуттям - завжди вимагав доочищення. Не скажу, що лишав плівку, але було не до кінця комфортно після нього. Як тонік - класно очищував шкіру зранку замість вмивання, але на повтор брати не буду.
  9. Гідрофільна олійка Skin1004. Класика жанру. В новій версії поміняли носик - він вже менше "плюється" через раковину. Базовий засіб для щоденного використання. Якщо не буде ідей - можна взяти на повтор.
  10. Скраб для шкіри голови Mermade. Скоріш за все розрахований для чутливого типу, бо крупинки дуже дрібні та невідчутні. Ефекту не зрозуміла.
  11. Тонік Sane PHA+AHA+Vitamin C. Улюблений тонік з кислотами, прибирає дрібну сипь, яка періодично зʼявляється на підборідді. Повторюю не вперше та точно не востаннє!
  12. Шампунь-пілінг Mamash Milky Peel. В складі йдуть кислоти, які мали б глибоко очищувати та зволожувати шкіру голови. Користуючись раз на тиждень - ніякого ефекту не було, та й проти лупи теж не пішов. Аромат прикольний, але повторно не придбаю.
  13. Сироватка для стимулювання росту волосся NaniBeauty. Оце так потужна річ. Це була мамина баночка. Я її докінчила дуже швидко (бо волосся сипалось просто несамовито), але так як результат справді був - одразу замовила нову. Це просто моє спасіння.
  14. Крем Purito Deep Sea Water. Спочатку він мені дуже подобався, бо робив зі шкіри глянцевий тортик. А потім може вже підіпсувся через спеку, і в результаті розподобався, не вистачало зволоження.
  15. Незмивний спрей Loreal Elseve Blonde. Непоганий, але моїй мамі сподобався і був помічним більше. Можна брати буде на повтор, гарний на свою ціну.
  16. Консилер Maybelline Fit Me. Сумно, але за 10 років формула таки помінялась. Стала менш щільною та не такою жирною. Напевне, настав момент з ним попрощатись (але без драми 😁, може ще колись з ностальгії повторю).
  17. Скраб для тіла Mamash. Дуже гарно пахне (серія Маямі) ананасиком, папайєю та малиною. Олії живлять шкіру, продукт делікатно скрабує тіло. Колись візьму на повтор. Може ще аромат Абу-Дабі (банан, орхідея та мед, більш солодкий).
  18. Серія Probio-cica від Skin1004. У тонера та сироватки уже вийшли терміни після відкриття. Я ще періодично поривалась їх докінчити, бо тонер шкоди не робив. Але от сироватка уже починала викликати прищики. Тому, все - до побачення. З цієї серії повторила б хіба що крем, який закінчила ще влітку.
  19. Туш для брів Essence. Дуже хороша, але дещо незручна за рахунок маленької щіточки, легко можна наплямити довкола брів. Взяла на заміну Lamel, нещодавно відкрила - а воно засохле... Хотіла реанімувати дюралайном - та дарма. Все йшло комочками, тому новий продукт полетів у смітник, а я пішла в магазин за іншим.

Цього сезону мене найбільше заносило на парфумерію та запаси по догляду за волоссям (ну і тріііішки по догляду за обличчям). Ще не тестувала:

1. Шампунь та кондиціонер OGX. Я колись давніше мала комплект, але не могла сповна зацінити результат на вбитому волоссі, тож час розпробувати бренд ще раз. Шампунь взяла з серії біотин-колаген для додаткового обʼєму. Багато гарних відгуків, і подрузі такий же нарадила (як кролику для експериментів хахах). Їй дуже сподобався, на другий день в неї зазвичай не волосся, а макаронна фабрика. Але не з цим шампунем. Я заінтригована!
  2. Бальзам для зняття макіяжу Banilla Co Vitamin C. Була дуже гарна знижка на нього, тому вирішила подбати про запас і спробувати його.
  3. Також на повтор взяла лаймовий Carmex та пінки для вмивання Lеbelage (рисову не брала раніше, а вугільна на постійному повторі).

Ну і тепер ще прокоментую решту покупок вересня:

1. Патчі від прищів Some By Mi. Закінчила дві пачки, маю ще третю в запасі, але користуюсь тепер Elizavecca. Вони по дії аналогічні та більш вигідні (44 шт за 100-120 грн), а тут 18 шт за ту ж ціну.
  2. Щітка Tangle Teezer тепер завжди бере участь в укладці феном. Впринципі, задоволена нею, не смикає волосся.
  3. Набір для губ Girlwood експлуатую повним ходом. Мені подобається все окрім скрабу, бо не бачу в ньому потреби. Кремові румʼяна в стіку теж класні, але зараз охолонула до них. Відтінок не завжди вписується в щоденний макіяж.
  4. Шампуні Зелена Аптека. Прикольні, травʼянисті. Мамі дуже помічна серія від випадіння волосся, а на мене вона не подіяла. Хороші бюджетні баночки, щоб помити голову.
  5. Парфум Avon Summer Sparkle повернув мене в шкільні роки, коли я так ганялась за Luck La Vie. Легкий та дуже смачний аромат, відклала на більш теплу погоду.
  6. Парфум Avenue des Parfums - Pink Maldives звучить на мені краще, чим оригінал аромату (Zarkoperfume Pink MOLéCULE 090.09). Дуже гарний алкогольний абрикос, легкий та водночас екстравагантний. Ну а дифузер Jasmine & Plum став моїм новим фаворитом завдяки смачному поєднанню ананасної сливи та ніжного жасмину.
  7. Парфум Juliette has a gun - Vanilla Vibes - це найгарніша ваніль з морською сіллю, яку я відкрила для себе ще в 2023. Таке дивне, але дуже вдале поєднання. Цей аромат буде тепер в моєму ольфакторному гардеробі на постійній основі.
  8. Парфум Van Cleef & Arpels - Oud Blanc. Густий, солодко-димний та дуже шлейфовий аромат. Дівчат.... достатньо справді одного пшику, щоб (без перебільшень) вся квартира ним пахнула цілий день. Мені він не завжди актуальний, бо все ж важкий. Унісекс, улюбленець мого чоловіка. Мені й питати не потрібно, який аромат він сьогодні носить, бо його чути всюди 🙈 Незабаром напишу про нього в окремому дописі. Влаштуємо баттл з моїм By the Fireplace, бо по типажу аромати мені дещо здаються схожими.
  9. Доглядовий набір La Roche-Posay Mela B3, який я отримала в дарунок від Клубу на тестування. Гель для вмивання непоганий, але от сироватка викликала більше питаннь. Я очікувала дещо іншого результату, але через 3 тижні після початку користування закинула цю історію, бо шкірі ставало все гірше. Сироватка особисто мені не підійшла.
  10. Палетка Glambee Love to Love Luxuriat стала новим відкриттям. Ще таких формул в бюджетках я не зустрічала, ну а також - це точна копія Huda Beauty Roze Quartz. Зараз вона знаходиться на етапі тестування. На повіках, звісно, відчутно, що це бюджетний сегмент, але бували варіанти значно гірші.
  11. Парфум Chanel Gabrielle підкорив мене тонким дизайном флакону та квітковою композицією. Ну яка ж жінка без парфумів Шанель в своїй колекції?
  12. Набір автозасмаги Dove. Не сподобався лише мус, бо мені залишав дискомфорт на шкірі. Лосьйони для тіла та обличчя комфортні по текстурі, головне їх рівномірно розподіляти та попередньо проскрабувати шкіру.
  13. Гель для вмивання Babe для жирної та проблемної шкіри. Має дуууже приємний фруктовий аромат. В комбінації з тоніком Pixi, що містить саліцилову кислоту - наче гарно працює. Але я ще не до кінця дослідила, завдяки чому підборіддя стало почувати себе краще в певний момент. Розберусь - тоді напишу огляд на нього.
  14. Двофазна змивка для макіяжу Colour Intense. Любима бюджетка, яка розчиняє суперстійкий макіяж.
  15. Туш для вій Colour Intense Be Bold (Brown) має дуже колючу щіточку. Так і не змогла з нею подружитись. Слабо малює, я її не зрозуміла.
  1. Почала я десятий місяць року із скуповування Glambee. Шопоголізм проснувся неочікувано, і косметичка поповнилась новими засобами (далі - перелік). Пресована пудра зі світловідбивними частинками (дуже схожа по дизайну та по фінішу знову ж таки на Huda Beauty Glowish). 4 мультихромних олівчики, 2 туші (одна з них навіть термо! і тепер мій фаворит). Тейпи для макіяжу (скоріше, стрічка для графічності) та косметичка.
  2. Тоді ж була придбана туш для брів Lamel, яка на момент відкриття в грудні була суха як камінь, тож я навіть нею і не покористувалась.
  3. Наступна хвиля шопоголізму припала на бренд Avon, і я прикупила собі два спреї для тіла (один фруктовий, другий з ароматом морської солі), рідке мило для рук з ароматом вишневих цукерок, неймовірний блиск для губ сливово-вишневого кольору з шиммером (Forbidden Fig) та туалетну водичку Scent Mix - Sicilia.
  4. Шампунь Shauma з пшеницею для відновлення. Я його чисто випадково застала за смішних 29 грн, і молилась, щоб в мене хоч волосся не випало після такої шаленої акції. Але, як на диво - по термінам все гаразд, і він ще й гарно зволожує та має приємний аромат.
  5. Сироватка Revolution Skincare nia+zinc. Це вже друга баночка, мала її раніше. Гарно працює з прищиками, прибирає плямки після них, але за рахунок цинку може сушити шкіру, тому використовую не щодня, або ж точково на проблемні ділянки.
  6. Парфум Fantasy Community - Apricot Whisper & Peony Almond. Дуже гарний аромат, але я його не відчувала протягом дня. Мені не вистачало в ньому шлейфу, тим не менше підходив, коли хотілось спокійного звучання.
  1. І знову трішки Glambee - взяла мамі на пробу цю чудо-термотуш, а собі докупила кушон для губ у відтінку 02, який все таки трохи віддає в теплинку, яку я не люблю (а я чекала рожевого, може помилилась відтінком, хоч попередньо тестила всі три наявні варіанти...).
  2. Патчі Elizavecca, які я вже згадувала вище. 44 шт, дешево і сердито, сподобались.
  3. Мініатюра крему під очі Pyunkang Yul з екстрактом чорного чаю, взяла для мами, хоч і сама не проти спробувати.
  4. Спрей-кондиціонер Gliss Kur проти посічених кінчиків. Аромат і результат мені подобається, хоч колись вони були ще кращі (згадала зимову лімітку зі сніжинками, оххх краса). Обирала по відгукам, і не прогадала. Кажуть, саме цей золотий ще більш схожий на старі випуски.
  5. Набір для брів від Elan. Один раз затестила, та я не бровист. Нема охоти таким бавитись. В набір входять: мус для очищення, тонуюча маска та догляд-концентрат. Маска якась агресивна, я боялась, щоб не нашкодити шкірі.
  6. Nаnibeauty - сироватка для росту волосся та масажне мило-скраб. Сироватка має дуже приємний мʼятний аромат, а якщо використовувати перед сушкою - надає додаткового прикореневого обʼєму. Спасла мене від рясного випадіння волосся. Мило-скраб беру не вперше, просто подобається аромат і підтримка шкіри в тонусі.
  7. Скраб для тіла Pink (VS) Pink Apple, запакований. Ще від Вікторії я скраби не пробувала, вихопила на знижках, тож будем знайомитись.
  8. Вперше придбала продукцію Sister's Aroma. І моїми обраними стали - лосьйон для тіла з ароматом маракуї (але я обрала в пакуванні від лосьйону ветивер, бо на нього була дуже гарна ціна), ну і мініатюру парфуму Black Moon, що є по суті копією Black Afgano (мені ще сподобався тим, що він схожий на мій улюблений Eilish No.2).
  9. Закупи на Sheglam! Цього разу в кошик полетіли: фіксуючий спрей для макіяжу, шиммерний рідкий контур (нещодавня новинка), туш в дуже симпатичному пакуванні (хоч в них все симпатичне) та два пробники тонального в надії знайти свій відтінок. З цього всього поки тестую фіксатор, та вже розбила всі надії придбати тон від них. Бо по міркам китайців такої світлої шкіри як в мене - не існує 😪
  10. Ну і нарешті - армія нових ароматів. Тільки не флакони, а розпив по 2-3 мл. Цього разу вирішила познайомитись із Maison Margiela By the Fireplace, Gucci Memoire D’une Odeur, Lalique Encre Noire, Lovely Chèrie Maison Alhambra та Furla Magnifica. Всі дуже різнопланові та цікаві.

Йшла третя година, як я пишу цей допис 😳 Але вже хоча б видно світло в кінці тунелю! Грудень в мене теж вийшов цікавим по продуктам, але я не могла не додати сюди ще дещо дуже цінне для мене. Це СD-диск Linkin Park One More Light. Останній альбом групи за життя Честера. От. А тепер повертаємось знову до косметики!

1. Відкрила цей місяць палетка Huda Beauty Wild Jaguar! Вона мені приглянулась одразу після виходу, і нарешті я її собі додала в колекцію. Така гарна гама кольорів, пігментовані рефіли, обожнюю.
  2. Закупи Mamash - собі та на подарунок. Для мами обрала мініатюру пептидного крему Anti-glycation, для себе - міні нічного крему Black Caviar. Як не на святковому столі, то нехай хоч в кремі буде ця розкіш 🤭 Та насправді, мені подобається його текстура та вміст сквалану. Такий же взяла й у великому обʼємі на подарунок хресній, а також на пробу їй ще поставила мініатюру крему Filler (з пептидами).
  3. В період святкування Дня народження Мейкап Клубу я зробила замовлення та отримала в подарунок консилер Rimmel по промокоду. Консилер дещо теплуватий для мого тону шкіри, і по властивостям схильний сушити, особливо під пудрою. Кремчики Oasis брала собі та мамі під ялинку (собі чорний, звісно). На аромат наче нічого, але текстура мене налякала і не сподобалась. Трішки липкувата та некомфортна.
  4. Тож наступного дня я придбала креми Yves Rocher (дубль номер два, для себе і для мами). Ніколи нічого від цього бренду не мала, тому було цікаво спробувати. Насправді, в мене нема потреби користуватись засобами для рук, але мені просто подобається, коли смачно пахне. Для себе я обрала лімітований аромат - гранат та магнолію.
  5. По приїзду в рідне місто мене чекали подарунки від сестри. Я отримала охолоджуючу маску для обличчя та масажний скраб-мило NaniBeauty. Маску протестувала вчора. Вона круто підійде на літню спеку, тому що після неї обличчя дуже добре охолоджується і замерзає 🤓 Коли в нас буде +35 - обмащусь нею з голови до ніг.
  6. Тонік та мегапопулярна сироватка-скатка з екстрактом соєвих бобів від Mixsoon. Тоніком ще не користувалась - чекає своєї черги. А сироватку поступово вводжу в доглядову рутину. Наче прикольна, поки мені подобається і я задоволена. Обовʼязково про враження відзвітуюсь в детальному дописі.
  7. На повтор взяла консилер Revolution Conceal & Define у ідеальному для мене відтінку С2. Також взяла на пробу Bell, але 01 відтінок Light все ж мені затеплий, віддала мамі на затест.
  8. Тінтований бальзам для губ Vaseline. Вперше пробую цей бренд, і поки не зрозуміла продукт. Лягає не надто рівномірно (не люблю цей тип аплікатору, коли все довкола, але не на губах), і по зволоженню слабенько. Брала через відтінок, який візуально дуже сподобався на свотчах в інтернеті.
  9. Маска для волосся OGX. Так-так, я збираю повний бойовий комплект для затесту цього бренду. Ну знову ж таки, була гарна ціна на неї, чому б не взяти і не спробувати... Не пропаде!
  10. Знову патчі Elizavecca.
  11. Взяла про запас віск для брів. Zola мені подобається, але холодна жестяна баночка не завжди мені приємна в руках, особливо зранку. Тому, вирішила затестити вчергове новий для себе бренд Mayur.
  12. Олівчик Eveline у 18 відтінку. Ну це любов любовна. Якщо ви хоч раз пробували ці олівчики - ви зрозумієте. Ціна і якість мене надзвичайно захоплює.
  13. Тінт-олійка Lamel у відтінку 402. Дуже кльовий фініш у неї. Я взяла нову олійку через те, що десь на роботі загубила улюблену Let's Glaze 404 ... 😞 Теж з Lamel нарешті придбала жовту базу під тіні/макіяж з колекції Hope та туш для брів з гліттером з колекції Myth of Utopia (обрала його після інциденту з тим засохшим).
  14. Бальзам для губ Essence Heart Core в ожиновому відтінку 05. Я його теж давно хотіла, і не дарма. Все думала, що як дешеве, то певне таке собі. Бо колись мала такий діамантовий бальзам, що схожий на Huda Beauty, але він чисто був декоративним засобом. А тут я отримала зволоження та легкий ягідний тінт. Неочікувано!
  15. Ну і нарешті - останні позиції, які вже в дорозі до мене та завтра мають примчати. Це подарунки від Клубу за челлендж з 12-ма бʼюті-стравами на святвечір. Там і туш, і тональний, і румʼяна, і пробник парфумів. Вже нетерпиться все затестити!

Тож, таким от обʼємним вийшов допис. Дякую всім за увагу, хто дочитав до кінця чи просто порозглядав картинки. Надіюсь, було про щось корисно та цікаво дізнатись в такому короткому тезисному змісті. Сподіваюсь вигравати трішки час та розповідати вам про засоби у розгорнутих дописах! Всім гарних вихідних та спокійного вечора ❣️

28 грудня, 2024
Blondie_rs
28 грудня, 2024