Велетенський допис з обновками та порожніми баночками сезону!
Осінь + грудень 2024. Закриваєм рік, підводимо бʼюті-підсумки
Всім привіт! Всідайтесь позручніше, заварюйте собі чай-каву-капучино, беріть печеньки та готуйтесь побачити багато тексту. Моя традиційна рубрика запізнилась аж на цілий місяць, тому крім покупок та викидушок осені тут буде доєднано грудневі активності [на фото вказана дата покупки або використання].
Насправді, я знову почну зі слів: "... а я так старалась менше купляти", але цей золотий період насичений чорними пʼятницями, подарунками, днями шоппінгу. З усіх усюд на тебе тиснуть акції, а ти просто не можеш пройти повз. Тобі завжди щось треба. Ну просто фантастика!
Викидушки сезону
Ну і як завжди - почнемо з порожніх баночок. Справді, цього сезону я потрудилась і закінчила значно більше продуктів, чим минулих разів! Тому, коротенько пройдемось по кожному, розповім - яке враження після себе залишив той чи інший товар та чи купила б повторно.
- Олійка для губ Kosas Wet lip oil. Вона пішла в смітник по дуже сумній причині. Зіпсулась. Аромат став гидотним, тому користуватись нею вже було неможливо. Відтінок - мідний з шиммером. Красивий, але я його пізно зацінила. Формула досить густа, але любила втікати з губ. Тому, не користувався популярністю в моїй косметичці. Як на мене - є більш вдалі варіанти, - і подешевше.
- Олійка Item Вeauty lip quip (бренд тіктокерки Еддісон Рей). Простенька, зволожуюча, але пахнула мільйонами персиків. Дуже сильно стікала на підборіддя, тому наносити слід було дуже мало. Ну або пильнувати, щоб не крапало на підлогу. Використала всю, після чого познайомилась ще з кращим варіантом олійки для губ - Lamel Let's Glaze.
- Туш Lamel Oversize. Зручна гумова щіточка, гарно промальовувала вії, не осипалась та не відбивалась на шкірі навколо очей. Колись можна взяти буде на повтор.
- Підводка Maybelline Hyper Easy (Brown). Дуже крута підводка, але любить протікати (завжди ставлю носиком догори). Однозначно мій фаворит по стійкості + має зручний пензликовий аплікатор.
- Мініатюра маски Isntree Mugwort calming clay mask. Не зрозуміла її, повнорозмір брати не буду.
- Крем La Roche-Posay Effaclar Duo+. Більше не куплю, бо дієвість з кожною баночкою падає, на жаль.
- Пінка для душу Mermade Magic Unicorn. Смачна солодка пінка. Гарно відчувається аромат на шкірі протягом 1-2 годин. Хороша бюджетна штучка, сподобалась.
- Очищуючий тонер Acwell Licorice. Дуже дивна для мене річ, бо бренд його позиціонує як засіб для зняття незначної кількості косметики. Має прикольний цитрусовий аромат, якісно очищує, але по відчуттям - завжди вимагав доочищення. Не скажу, що лишав плівку, але було не до кінця комфортно після нього. Як тонік - класно очищував шкіру зранку замість вмивання, але на повтор брати не буду.
- Гідрофільна олійка Skin1004. Класика жанру. В новій версії поміняли носик - він вже менше "плюється" через раковину. Базовий засіб для щоденного використання. Якщо не буде ідей - можна взяти на повтор.
- Скраб для шкіри голови Mermade. Скоріш за все розрахований для чутливого типу, бо крупинки дуже дрібні та невідчутні. Ефекту не зрозуміла.
- Тонік Sane PHA+AHA+Vitamin C. Улюблений тонік з кислотами, прибирає дрібну сипь, яка періодично зʼявляється на підборідді. Повторюю не вперше та точно не востаннє!
- Шампунь-пілінг Mamash Milky Peel. В складі йдуть кислоти, які мали б глибоко очищувати та зволожувати шкіру голови. Користуючись раз на тиждень - ніякого ефекту не було, та й проти лупи теж не пішов. Аромат прикольний, але повторно не придбаю.
- Сироватка для стимулювання росту волосся NaniBeauty. Оце так потужна річ. Це була мамина баночка. Я її докінчила дуже швидко (бо волосся сипалось просто несамовито), але так як результат справді був - одразу замовила нову. Це просто моє спасіння.
- Крем Purito Deep Sea Water. Спочатку він мені дуже подобався, бо робив зі шкіри глянцевий тортик. А потім може вже підіпсувся через спеку, і в результаті розподобався, не вистачало зволоження.
- Незмивний спрей Loreal Elseve Blonde. Непоганий, але моїй мамі сподобався і був помічним більше. Можна брати буде на повтор, гарний на свою ціну.
- Консилер Maybelline Fit Me. Сумно, але за 10 років формула таки помінялась. Стала менш щільною та не такою жирною. Напевне, настав момент з ним попрощатись (але без драми 😁, може ще колись з ностальгії повторю).
- Скраб для тіла Mamash. Дуже гарно пахне (серія Маямі) ананасиком, папайєю та малиною. Олії живлять шкіру, продукт делікатно скрабує тіло. Колись візьму на повтор. Може ще аромат Абу-Дабі (банан, орхідея та мед, більш солодкий).
- Серія Probio-cica від Skin1004. У тонера та сироватки уже вийшли терміни після відкриття. Я ще періодично поривалась їх докінчити, бо тонер шкоди не робив. Але от сироватка уже починала викликати прищики. Тому, все - до побачення. З цієї серії повторила б хіба що крем, який закінчила ще влітку.
- Туш для брів Essence. Дуже хороша, але дещо незручна за рахунок маленької щіточки, легко можна наплямити довкола брів. Взяла на заміну Lamel, нещодавно відкрила - а воно засохле... Хотіла реанімувати дюралайном - та дарма. Все йшло комочками, тому новий продукт полетів у смітник, а я пішла в магазин за іншим.