Наталія

SPA вдома з Collistar

SPA вдома з Collistar

Вітаю! Чи любити ви банні процедури так, як я? Якщо так, то цей красунчик просто зобовязаний бути на поличці. Collistar Talasso-Scrub Anti-Acqua - це сольовий скраб, який має чудовий дренуючий еффект. Сам скраб має ідеальну, як на мене , суміш солі та олій, чудово масажує шкіру, посилює мікроцеркуляцію і сприє дренажу лімфи, що, як наслідок, зменшує прояв целюліту. Завдяки ефірним оліям скраб зовсім не пересушує шкіру, а навіть навпаки, його активні компоненти і органічний склад сприяють тривалій гідратації і збереженню цілющої вологи в клітинах. Внаслідок регулярного застосування, тіло виглядає більш підтягнутим, пружним. Багато дівчат ц відгуках пигуть про його запах. Він мені пахне банею, чанами в Карпатах, адже має виряжений запах ялівцюта чабрецю. Мені цей запах дуже приємний, але все ж треба зауважити: він на любителя.

SPA вдома з Collistar
SPA вдома з Collistar

Після скрабу можна все залишити, як є... Шкіра зволожена, підтягнута, лімфа розігнана. Проте моя рука тягнеться до Collistar High-definition Slimming Cream. Цей крем для мене найкраший. І не через те, що сприяє схудненню. А через те, що шкіра після нього щовкова, оксамитова, на дотик просто як дитяча. Чи сприяє схудненню? Так, але в комплексі з харчуванням та спортом. І радше впливає на зовнішній вигляд: шкіра пружна, в тонусі, прояв апельсинової кірки не такий явний. Крем світло-зеленого кольору, тане на шкірі, ніжний, не липкий, не жирний, має приємний травяний аромат (читала, що багато хто чує запах водоростей, але мені пахне підсушеною травою) . Користуватися саме задоволення! А ще, коли знаєш, що є результат, то користуватися вдвічі приємніше!

28 грудня, 2024
Наталія
28 грудня, 2024