Svidomakliientka

В новий рік з новими думками

В новий рік з новими думками

Цього місяця в мене немає порожніх баночок, тому що тонік-міст Jole, котрий в мене закінчувався, я віддала на пробу знайомій і він їй так сподобався, що вона попросила його замовити для неї. Також для неї я замовила зубну пасту з низькою абразивністю Biorepair.
Відгук на тонік: https://club.makeup.com.ua/post/50311/
Відгук на зубну пасту: https://club.makeup.com.ua/post/47336/

Для себе замовила упаковку вологих серветок за 5 гривень, які, наче, не містять шкідливих речовин, заколку-банан (чи затискач, як правильно?) з якою можна зробити гарний хвіст та 300 мл крему FarmStay Cica Farm Daily Relief Cream, це крем на основі екстракту центели азіатської, хочу спробувати його і для обличчя, і для рук, щоб не утворювались тріщини. Косметолог порадила мені цикапласт з мадекососідом, однак, я не використовую продукцію концерну L'oreal через свої етичні переконання. Крем FarmStay містить 5.0435% екстракту центели азіатської, а також похідні центели в незначній концентрації: мадекасову кислоту, азіатікозід та азіатікову кислоту. Це крем на ламелярних емульгаторах, у складі є сквалан та невеликий відсоток олій: олії ши, оливи та соняшника. Крем містить ароматизатор та екстракти рослин, але вони стоять у складі після ароматизатору так само як і похідні центели, я думаю, їх концентрація суто символічна, достатня лише, щоб зазначити її задля маркетингу, тож основні свої сподівання на регенераційні властивості цього крему я пов'язую з самим екстрактом центели. Хоча на сайті MAKEUP відгук на цей крем всього один і негативний, на іноземних ресурсах я знайшла позитивні відгуки. Сподіваюсь, цей бюджетний крем мені підійде і я зможу чергувати його з дорожчим ламелярним кремом. Також в них є спокуслива велика сироватка, 100 мл, з центеллою та амінокислотами, вона теж містить ароматизатори та барвники, якби не це, було б ідеально, а так, поки думаю, спершу спробую крем.

Оффтоп:

Крем Фармстей з центелою — знакова покупка, тому що наступного року я хочу витрачати менше часу на косметику та імідж в загальному, я навіть не пишу "часу та коштів", тому що свої кошти я так чи інакше отримую в обмін на свій час. В мені живе ця жіноча частина, котрій подобається по-різному фарбуватись та пробувати нові засоби, але, на жаль, я просто не встигаю все, що хочу встигати. За останні місяці доволі інтенсивного ведення блогу в мене зібралась купа незроблених справ. Я захоплююсь продуктивністю дівчат, котрі встигають робити мегаестетичні дописи та жити життя, мені ж доводиться обирати, тому я планую пробувати якомога менше нового й повторювати покупки засобів, котрі мені сподобались, про котрі я вже писала, тому що мені легше не купити нове, ніж не розповісти про свої обновки в Клубі. Я люблю Клуб, його учасниць та, навіть, редакцію, з котрою весь час сварюся. І зараз мені теж хочеться посваритися, що за два роки, мабуть, вже можна було зробити так, щоб чернетки нормально функціонували — сьогодні текст, котрий я набирала в чернетці не зберігся, добре, що я вже не очікую, що функціонал буде працювати нормально й набрала всього пару речень перш ніж перевірити. Дякую, що прочитали ❤

28 грудня, 2024
Svidomakliientka
28 грудня, 2024