The Scent For Her
Hugo Boss
Цей пробник із останнього мого замовлення у Wonder bundle. Парфум обирала за пірамідою, що на мій смак повинна була мені сподобатися.
Прем’єра аромату: 2016
Тип аромату: квіткові, солодкі, фруктові
Піраміда
Початкова нота: Біла фрезія, Персик
Нота серця: Османтус
Кінцева нота: Какао
The Scent For Her - дуже приємний, жіночний аромат, я б навіть назвала його милим. Він має не складну піраміду і в якомусь сенсі є доволі простим і зрозумілим, але водночас він такий гарний і по своєму цікавий, що все одно чіпляє своїм звучанням.
Це дуже ніжний і легкий квітково-фруктовий аромат, який підіймає настрій. Парфум чудово підійде на кожен день, на любий випадок, погоду і пору року, в цьому плані він універсальний.
The Scent For Her розкривається дуже швидко, не вирізняється якимись переливами і змінами настрою, щоб ноти якось особливо мінялись і грали. Тобто для мене він майже весь час відчувається однаково, та при цьому він чарівний.
Стартує аромат стиглим і соковитим персиком, з такою оксамитовою шкіркою і притаманною йому делікатною терпкістю. Смачно і життєрадісно. Початок солоденький, але з певною свіжістю. Взагалі, це аромат про персик і він тут домінує. Фрезія з османтусом на його фоні не гучні, лише делікатно обрамляють своїм ніжним квітковим дуетом, роблячи його більш витонченим. Також відчувається легкий кремово-вершковий відтінок. Какао в базі я відчуваю слабо, бо саме персик із піраміди забирає на себе весь акцент.
У мене The Scent For Her асоціюється по перше з літом. Десь у саду під яскравим сонечком ти насолоджуєшся прекрасним і безтурботним днем, а легенький і свіжий вітерець доносить шлейф оточуючих білих квітів. Поруч стоїть ціла корзина стиглих персиків, що так і манять їх спробувати, а коли розрізаєш цей ароматний плід, то з нього буквально витікає солодкий нектар. На столику очікує тепла чашка какао, але після персиків вже не до нього.
Також є враження, ніби ти тільки що вийшла з ванни і наносиш на чисте тіло доглядову косметику. У мен е є баттер зі схожим і реалістичним в звучанні персиком, то ж в загальному сприйнятті є і такі асоціації.
Загалом, аромат мені дуже сподобався. Він ненав'язливий, не душний, так сказати "обливашка" на кожен день. Парфумерна композиція гармонійно поєднує в собі усі ноти.
Стійкість середня, на собі відчуваю декілька годин.
Дякую за увагу
Коментарі (0)