Alina_Demchenko

Святкуємо День Народження разом з Makeup Club

Святкуємо День Народження разом з Makeup Club

Я ще тільки почала дивитися привітання і тому хочу сказати вам велике дякую за теплі слова і сподіваюсь вам дуже сподобалась вся ця вечірка і яскраві образи дівчат.

Кожна з них, обрала свій факультет : були грифіндорські красуні і шикарні слізеринки, була Катруся, яка відміниця і вчиться на всіх 4х факультетах ну і я - єдина учениця когтеврану.

Але знаєте що головне ?

Ми всі різні, але це не заважає нам спілкуватися. Ми з різних міст, в нас різні інтереси, 90% я в реальному світі і не бачила, але ви вже стали такими рідними. Ми можемо бути на різних факультетах, але це не мішає нам товаришувати. Можемо любити яскравий макіяж, а можемо нюд, фарбувати губи червоним або гігієнічкою - це не проблема))

Тож дякую Мейкап клабу що я знайшла тут велику кількість людей, завдяки яким я дізнаюсь чомусь новому, які мені пояснюють щось, надихають та смішать ( так , так Кріс - це я про твою рубрику Бьюті мемів) .

Отдже час нагадати вам як виглядають гості, а також показати свої бьюті подарунки 😂😂😂

Святкуємо День Народження разом з Makeup Club

Таких красунь складно не помітити, але якщо раптом пропустили, то тримайте посилання на їх дописи.

https://club.makeup.com.ua/looks/19421/ - Добра та мила Слізеринка Анастасія , яка впевненно йде проти своїх страхів на зустріч своїм цілям.

https://club.makeup.com.ua/post/19420/ - моя особиста Зла Чаклунка Ксюха, яка захистить мене від будь якого маньяка з лопатою в Яру

https://club.makeup.com.ua/post/19355/ - наймиліша Катруся, чоя особистість багатограна, через що шляпі складно було вирішити хто вона)

https://club.makeup.com.ua/post/19415/ - Відважна красуня Вікторія з Гріфендора, яка б завоювала хлопців з всіх 4х факультетів

https://club.makeup.com.ua/post/19412/ - Епатажна, шикарна і стильна слізеринка Аня, яка взагаліто ідеальна Пуфендуйка 😂

https://club.makeup.com.ua/looks/19413/ - Ще одна красуня зі Слизарину Аня . Загадкова та чаруюча

https://club.makeup.com.ua/post/19401/ - з сяючими очима гріфендорка Оля, яка через фото передає свою драйвовість і крутість

https://club.makeup.com.ua/looks/19411/ - шикарна та сексуально слізеринка Регіна, чий характер неймовірно м'який і добрий, але може показати свої зубки))

https://club.makeup.com.ua/looks/19409/ - Таємница Ірина з Гріфендору. Шикарна та прекрасна)

https://club.makeup.com.ua/looks/19408/ - Яскрава та сяюча Гріфендорка Крістіна, чий погляд дуже драйвовий.

https://club.makeup.com.ua/looks/19406/ - найсолодша, найшикарніша бубочка Слізерину Крістіна. На стільки шикарна, шо спроможна закохати в себе Драко Малфоя, Тома Редла, та навіть Геральда Гріндевальда ( а він якби то по Дамболдору виступає) . Вона просто покорила моє серце, шо навіть Амортензії не треба

НУ І НА ОСТАНОК Я https://club.makeup.com.ua/looks/19405/ - УЧЕНИЦЯ РЕЙВЕНКЛАВ)

Похизуватися бьюі подарунками які подарувати мені дівчата - я просто забов'язано.

Ні для кого не секрет, що Ксюха моя подруга вже довгі роки ( вона мене пам'ятає ще молодою) і отримати від неї подарунок, це цілком природньо.

А ось що цікаво трапилось ще :

Я отримала подарунки від двох прекрасних авторок клубу. Від Strange Love та Anna_feerie. Хоча нагадати, що дівчат в реальному житті я жодного разу не бачила і це було справжньою несподіванкою для мене.

Отдже наша прекрасна Strange Love - тягне мене до водовороту ароматів, та відкриває мені нові горизонти. Вона для мене роздобула пробник моєї мрії намбер ван - духи від Kayali. Я ніколи не нюхала їх, не бачила у нас в продажі та і в інеті з цим проблема. Шось на чарівному. Також вона добряче так насипала різних ароматів, які перевернули мій погляд на парфумерію)))

Моя чарівна Оксана Князєва зробила найшикарніший подарунок - теплий костюмчик шо б гріти мої старі кісточки 😂😂😂 Ось знає, шо треба людині в 26 😂😂😂 Але про мою любов до косметики, вона ніколи не забувала. Отдже шо, в мене нові крутецькі скарби, моя улюблена охолоджуюча маска від Харківського бренду та купа ништячків, від продажі яких я можу злітати на Мальдіви.

Я не дарма пишу про Аню останньою, бо ДА ПРОБАЧАТЬ МЕНЕ ДІВЧАТА, але її подарунок це просто найкраще що могло трапитись. Як ви зрозуміли вже - я фанатка Фентезі світу Гаррі Потера і тому це для мене просто золото. Отдже : неймовірно ароматна парфумована свічка- шляпа, яка сказала в якому я буду факультеті - Факультеті плюс сайз , бо на стільки солодко пахне, що я готова була її з'їсти. Аромат Рона Уізлі та БЕЛАТРІСИ ЛЕСТРЕЙНДЖ. Ви ж пам'ятаєте, я ж її косплеяла)) Аромати неймовірні і трошки пізніше я розповім вам про них ( скажу так, Аня відьма, бо як інакше вона дізналась шо я мріяла про них І ХОТІЛА АРОМАТ САМЕ БЕЛЛИ)

Я не могла не зробити собі подарунок і не потішати себе новими ароматами.

Вони прийшли трішки раніше Дня Народження, але я старалась не чіпати їх.

Це два цілком різних аромати. Один, з натяком на вінтаж, другий з натяком на безтурботність. Wish - багатограний, складний та доволі агресивно солодкий ( та там ще і ладан). The Scent- переходить і солодкі фруктові ноти та закінчується пудрою.

Аромати мені підходять, бо я наче доктор Джекіл - спокійна як аромат від Hugo Boss, то наче містер Хайд - емоційна та яскрава як аромат від Chopard

Що ж, зараз та пора, що підходить для їх тестування, тож я скоро зможу краще розповісти вам про них))