Vikulyk

Lancaster Golden Lift Sculpting Cream

Крем призначений для ліфтингу в першу чергу і так, він дійсно має омолоджувальну і підтягуючу дію.

Останнім часом на мою шкіру впливали деякі несприятливі фактори, як грип, стрес і виглядала вона не дуже, але після використання крему я помітила, що моя доволі проблемна зона, яка від зниження сил організму, вічно стомленого і незадоволеного обличчя виглядала зовсім не круто, почала змінюватись в кращий бік, але звичайно ж ботокс це не змінить, тому на весні, а може і швидше поновлю собі, бо від цього мені нікуди не дітись.

Хай пробачать мене всі креми на світі.

Упакування звичайно дуже гарне, вишукане, при цьому лаконічне, що додає додаткових приємних відчуттів під час використання. Ну люблю я красиві банки!)

Кремчик густий, та легко розприділяється по шкірі.

І доречі сидить на ній мега комфортно, без жирних чи липких слідів. В цей момент легке зволоження присутнє, для мене це не супер поживний крем, та якось достатньо.)

Наносила і для експерименту на суху після вмивання шкіру, без тонера і сироватки.

Ось такий він, густенький, не тече.

Аромат насичений, квітковий, нагадує мені засоби від Есте Лаудер, доречі і ефект від використання чимось схожі у них.

Дуже добре і легко вбирається, даруючи ну зовсім мінімальне сяйво і гарну гладкість.

Він не викликав у мене висипань, навпаки їх дещо навіть приглушив, в складі доречі є ретинол і ретіналь, які круто з цим справляються, а також працюють на омолодження шкіри. Ну і ще там ціла гора інгрідієнтів, склад ну дуже різноманітний.

В мене шкіри звикла до ретинолу, тож навіть якихось побічних реакцій я не помітила, можу сміливо використовувати двічі на день, і концентрація цих активів швидше за все не висока, бо зазвичай, коли йде 0,1, то виробники вказують цей показник.

Але все ж сонцезахист раджу використовувати сумлінно, щоб перестарахуватись.

Крем цей дійсно гарний, має насправді розгладжуючий і підтягуючий ефект, і як бонус позитивно впливає на зменшення висипів.

Чи би купила за власні кошти? Це важко сказати, колись часто купляла люксові креми і не жаліла, скільки того життя. Але зараз в людини, яка має безліч догляду з запасом на пів року на таке питання мені важко відповісти.)

Проте, як істинний експериментатор, я все ж тішусь новій продукції, бо це в кайф пробувати і знаходити перлини у великому світі косметики.

28 грудня, 2024
Vikulyk
28 грудня, 2024