Догляд для брів
Враження від Joko Blend Lashes And Brows Enhans
Олійки для брів вже давно у моїй рутині і я бачу, що волосинки від них стають міцнішими, довшими та менше випадають. Раніше я вирішила відростити брови і користувалась сироваткою для брів, а зараз вирішила взяти олійку для підтримки результату.
Так я обрала олійку від Joko Blend.
Цим засобом я користуюсь вже три тижні і бачу позитивний результат, навіть попри фарбування брів)
На фото До/Після можна побачити результат. Хочу зауважити, що на фото ДО брови після фарбування і вони відповідно темніші. Все ж, олійки не мають великого впливу на колір брів.
Цей засіб я використовувала для підтримки брів у гарному стані, та бачу що з'явились і нові волосинки 🥰 ну і загалом волосинки все ще міцні, досить довгі, брови мають гарний вигляд, мені подобається нарешті)
Консистенція олійки власне олійна, та не жирна, досить легка, прозора. Запах приємний, солодкий, трішки фруктовий.
Олійку я наношу не просто, а трішки втираю) так, раніше я доволі скептично ставилась до втирання олійок у брови, та зараз я буквально 1-2 хвилини втираю олійку, приділяючи увагу окремим зонам, та бачу, що там з'являються волосинки, тому раджу це усім. Сильно тиснути не варто, а просто легенько, за зоною росту брів, проти зони росту).
У складі є олії: мигдальна, абрикосу, полуниці, а також сквален, екстракт хвоща, екстракт тім'яну, лінолева кислота.
Флакончик з олійкою має об'єм 10мл, прозорий, затемнений синім кольором, візуально має дуже класний вигляд. Дозатор піпетка, набирає добре.
Коментарі (0)