ksnklb

Догляд для брів

Догляд для брів

Олійки для брів вже давно у моїй рутині і я бачу, що волосинки від них стають міцнішими, довшими та менше випадають. Раніше я вирішила відростити брови і користувалась сироваткою для брів, а зараз вирішила взяти олійку для підтримки результату.
Так я обрала олійку від Joko Blend.
Цим засобом я користуюсь вже три тижні і бачу позитивний результат, навіть попри фарбування брів)
На фото До/Після можна побачити результат. Хочу зауважити, що на фото ДО брови після фарбування і вони відповідно темніші. Все ж, олійки не мають великого впливу на колір брів.
Цей засіб я використовувала для підтримки брів у гарному стані, та бачу що з'явились і нові волосинки 🥰 ну і загалом волосинки все ще міцні, досить довгі, брови мають гарний вигляд, мені подобається нарешті)
Консистенція олійки власне олійна, та не жирна, досить легка, прозора. Запах приємний, солодкий, трішки фруктовий.
Олійку я наношу не просто, а трішки втираю) так, раніше я доволі скептично ставилась до втирання олійок у брови, та зараз я буквально 1-2 хвилини втираю олійку, приділяючи увагу окремим зонам, та бачу, що там з'являються волосинки, тому раджу це усім. Сильно тиснути не варто, а просто легенько, за зоною росту брів, проти зони росту).
У складі є олії: мигдальна, абрикосу, полуниці, а також сквален, екстракт хвоща, екстракт тім'яну, лінолева кислота.
Флакончик з олійкою має об'єм 10мл, прозорий, затемнений синім кольором, візуально має дуже класний вигляд. Дозатор піпетка, набирає добре.

Догляд для брів
Догляд для брів
Догляд для брів
Догляд для брів
Догляд для брів
29 грудня, 2024
ksnklb
29 грудня, 2024