Туші для вій
Max Factor та Eveline
Туш для вій це той розхідник за який я не готова платити більше 300 грн🤭. Тому обираю завжди за відгуками та формою щіточки бюджетні туші. Зара користуюсь двома , обидві мені подобаються, тому хочу більш детально про них розповісти.
1. Max Factor masterpiece max high volume & definition mascara, об'єм 7,2 мл, виготовлено в Англії. Цю туш я брала під час знижок. Відтінок чорний. Підходить для чутливих очей. Щіточка силіконова, форма цікава з двох боків вона пласка, без щетинок, а з інший боків є щетинки у 3 ряди. Туш добре розділяє та подовжує вії, об'єм дає незначий, а от подовження просто супер. Не склеює вії, не осипається впродовж дня, не викликає подразнень. Формула тоненька, не робить лапок павука. Дуже зручна у використанні. Добре змивається. Мені сподобалася.
2. Eveline Cosmetics variete lashes show full volume ultra-length mascara, об'єм 10 мл, виготовлено в Європі. Цю туш я купую вже 3-ій раз. Відтінок насичений чорний. Щіточка силіконова, форма щіточки моя улюблена. Туш чудово подовжує та підкручує вії, а також надає шалений об'єм. Якщо переборщити, то може склеїти вії. Впродовж дня туш не осипається. Не подразнює очі. Змивати її люблю гідрофільним бальзамом. Однозначно буду її купувати ще.
Коментарі (0)