anya_kozachenkoo

Туші для вій

Туші для вій

Туш для вій це той розхідник за який я не готова платити більше 300 грн🤭. Тому обираю завжди за відгуками та формою щіточки бюджетні туші. Зара користуюсь двома , обидві мені подобаються, тому хочу більш детально про них розповісти.

1. Max Factor masterpiece max high volume & definition mascara, об'єм 7,2 мл, виготовлено в Англії. Цю туш я брала під час знижок. Відтінок чорний. Підходить для чутливих очей. Щіточка силіконова, форма цікава з двох боків вона пласка, без щетинок, а з інший боків є щетинки у 3 ряди. Туш добре розділяє та подовжує вії, об'єм дає незначий, а от подовження просто супер. Не склеює вії, не осипається впродовж дня, не викликає подразнень. Формула тоненька, не робить лапок павука. Дуже зручна у використанні. Добре змивається. Мені сподобалася.

2. Eveline Cosmetics variete lashes show full volume ultra-length mascara, об'єм 10 мл, виготовлено в Європі. Цю туш я купую вже 3-ій раз. Відтінок насичений чорний. Щіточка силіконова, форма щіточки моя улюблена. Туш чудово подовжує та підкручує вії, а також надає шалений об'єм. Якщо переборщити, то може склеїти вії. Впродовж дня туш не осипається. Не подразнює очі. Змивати її люблю гідрофільним бальзамом. Однозначно буду її купувати ще.

Туші для вій
Туші для вій
Туші для вій
Туші для вій
Туші для вій
Туші для вій
29 грудня, 2024
anya_kozachenkoo
29 грудня, 2024