Дерев’яний скребо к гуаша для масажу тіла.
Що? Для чого? Як?))
Десь з осіні я почала все більше приділяти увагу тілу, адже це круто впливає на самопочуття і самооцінку.
То ж все більше і більше у мене почало з'являтись навіть різних аксесуарів для того, щоб допомогти фігурі відновитись.
Скребок гуаша для тіла виконаний з дерева бук. Прийшов в прозорому пакетику.
Для чого він?
Такий цікавий аксесуар добре розслабляє тіло, допомагає вивести токсини і розігнати лімфу, що чудово допомагає від набряків.
Доречі масаж тіла, а саме шиї і між грудьми впливає на набряки на обличчі і може покращити дихання.
Як використовувати?
Виконується для лімфодринажного масажу, можна використовувати, як на голе тіло, за допомогою крему чи олійки, так і зверху по одягу.
Розташовую відповідний край скребка десь на 45 градусів по відношенню до шкіри і штрихоподібними короткими рухами, починаючи з ніг наношу знизу-вверх, кожен раз розтягуючи на довшу відстань. Насправді з ним можна робити багато різних видів рухів, це і зігзаги і кругоподібні, кому що до душі, хто як знає)
Враження від використання:
- Проводити шкребком не боляче, він не натирає і не дряпає шкіру.
- Тримати його теж зручно, адже є для цього спеціальний отвір-ручка.
- Середній розмір дозволяє добре проробити всі потрібні ділянки тіла.
- Зносостійкий, міцний і не забруднюється від крему, олійка теж з нього добре змивається і не залишає слідів.
- Мені подобається використовувати цей скребок під час відчуття кріпатури на тілі, адже він чудово знімає неприємні відчуття.
- Такий масаж дарує приємні відчуття, тай має накопичуючу дію, що дозволяє покращити стан фігури і шкіри.
- Щодо дихання, то воно дійсно стає легше, коли використовувати спеціальний масаж зі скребком. Я навмисне для себе провела такий експеримент і інтенсивно дихала до початку і після процедури-різниця помітна.
Висновок. Дійсно дуже класна річ для масажу, адже руки не втомлюються, так зручно, що можна обробити майже все тіло самому собі. Скребок гуаша для тіла допомогає покращити фізичний і емоційний стан, попіклуватись про фігуру і шкіру, тому раджу спробувати.
Коментарі (0)