Олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil
Відтінок 08 Iced Latte
Спробувала олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil, привабила його ціна, відтінки та автоматичний механізм. Я маю вже олівці для очей та брів цього виробника. В мене 08 відтінок Iced Latte.
І ось мої враження:
* Текстура: Олівець має кремову текстуру, яка легко ковзає по губах, не викликаючи відчуття сухості. Він добре пігментований, тому достатньо одного прошарку для насиченого кольору.
* Стійкість: Стійкість олівця слабенька. Він тримається на губах протягом кількох годин, не розтікається і не розтирається, але з'їдається досить швидко та перебивається на посуд, чи одяг.
* Кольорова палітра: Палітра відтінків досить широка, від ніжних нюдових до яскравих насичених. Кожен зможе знайти свій ідеальний колір.
* Контур: Олівцем зручно промальовувати контур губ, він не розмазується і допомагає зробити макіяж більш акуратним.
* Зручність використання: Олівець має стандартний механічний механізм, що дозволяє легко контролювати довжину грифеля.
Про відтінок 08:
Відтінок дуже гарний, насичений та пігментований. Колір 08 відтінку в мене грає відтінками від коричневого до нюду в залежності від освітлення. Відтінок теплий з підтоном коричневого, чи трішки оранжевого. Його назва iced latte справді підходить. Для мого кольоротипу цей олівчик підійшов, добре поєднується з помадами. Але якщо ви не любите коричневі та теплі відтінки то цей олівчик потрібно буде врівноважувати, міксувати помадою, або блиском. Фотографувала його і в різні дні, і з різним освітленням, щоб передати колір))
Що сподобалось особливо:
* Ціна: Олівець має дуже приємну ціну, що робить його доступним.
* Стійкість: Для олівця такого цінового сегмента стійкість допустима.
* Багатофункціональність: Його можна використовувати як самостійний засіб для макіяжу губ, так і як контур для помади.
* Якісний механізм: Зручно, що не потрібно підстругувати олівчик.
Загалом, олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil – це відмінний варіант для тих, хто шукає якісний і доступний продукт. Він має насичений колір, зручний механізм і легко наноситься. Рекомендую!
Коментарі (0)