Юльчик

Враження від засобів із подарункового боксу

Враження від засобів із подарункового боксу

Не очікувала, що виграю у конкурсі по підведенню підсумків року, тож дзвінок від Makeup був для мене приємною несподіванкою! А отриманий подаруночок – приніс багато-пребагато радості! За що дуже дякую!:)

Всі засоби із подарункового боксу були випробувані вже в перший день, тому розповідаю по порядку про кожен із них.

Загалом, у бокс ввійшли такі засоби:

1. Тканинна маска з комплексом вітамінів Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask.

2. Зволожувальна есенція для обличчяSVR [B3] Essence Hydra (міні).

3. Шампунь для волосся з аргановою олією Dikson Super Argan Shampoo

(міні).

4. Парфумована вода Furla Pura (пробник).

5. Парфумована вода Narciso Rodriguez All Of Me (пробник).

6. Туалетна вода Iceberg Change The Flow (пробник).

В маски дуже зручне лекало, яке щільно прилягає до обличчя та не сповзає. В ньому є вирізи для очей, носа та губ.

Есенції в пакеті багато, маска пропитана нею сильно. Залишки есенції я ще розприділила по шиї та зоні декольте😊

Нанесла маску на попередньо очищену шкіру обличчя та витримала її близько 15 хвилин. Під час перебування маски на обличчі ніяких неприємних відчуттів не виникало. Знялась маска легко, після чого на шкірі залишилась невелика липкість, проте сильного дискомфорту це не завдавало. Липкість перестала відчуватися після нанесення на шкіру крему.

Шкіра після маски гарно зволожена, сяюча, пружна, тон і рельєф гарно вирівнялися. Та й взагалі шкіра виглядає більш свіжою.

Мені маска сподобалася – це гарний варіант швидко освіжити і привести шкіру в порядок, особливо перед якоюсь важливою подією.

Давно хотіла щось спробувати від SVR, тому цій есенції у боксі зраділа особливо.

Есенція являє собою дещо в’язку прозору рідину без вираженого запаху.

Я використовую її в своєму ранішньому догляді за лицем – наношу на попередньо очищену шкіру і через декілька хвилин закриваю кремом.

Спочатку наливаю невелику кількість есенції в долоню, а вже потім розприділяю по шкірі обличчя. Есенція швидко впитується, не залишає на шкірі липкості чи жирності. Але створює відчутний блиск.

Але зволоження есенція дає справді класне! В мене таке враження, що навіть дрібні мімічні зморшки наче заповнилися! Шкіра ідеально зволожена, гладенька, сяюча. Я в захваті! Тепер думаю над купівлею повноцінного флакону, бо на зиму для мене такий засіб – просто спасіння!

Шампунь прозорої гелевої консистенції, трохи рідкуватий. Має приємний солодкуватий запах з нотами арганової олійки, який на волоссі практично не залишається.

Так як цей шампунь розроблений для сухого волосся, я боялася, що він буде обтяжувати моє волосся, або ж викликатиме швидке його забруднення. Але, на щастя, нічого подібного, шампунь мені підійшов гарно.

Він добре піниться, легко змивається. Промиває якісно як шкіру голови, так і волосся по довжині.

Волосся після висихання не пересушене і не заплутане, легко розчісується. Гарно блистить. Сподобався, задоволена ним!

Красиво описувати аромати я не дуже вмію, тож просто скажу, що відчуваю і що вловлює мій носик.

Взагалі, я дуже люблю більшість ароматів від Furla, тому не дивно, що «Pura» мені також сподобався.

Це чистий, свіжий, абсолютно необтяжливий цитрусово-білоквітковий аромат на бурштиново-деревній підложці. Початок цитрусовий, саме таким його робить бергамот. По мірі розкриття виразнішими стають квіти – дуже відчутний жасмин, менше – мімоза. В базі я чую ніжну вологу деревину. Принаймні, саме так аромат розкривається на моїй шкірі.

Furla Pura – легкий, свіжий з легкою солодкістю аромат. Універсальний і практичний. Думаю, сподобається багатьом. І це гарний варіант для щоденного використання.

Шлейф при нанесенні парфумів із пробника оцінити важкувато, та, думаю, він досить інтимний.

Стійкість непогана – близько 5 годин. Для таких свіжих білоквіткових ароматів це відмінний показник.

А от з парфумерією Narciso Rodriguez в мене протилежні стосунки – серед ароматів цього бренду я поки-що так і не знайшла той, який був би мені до душі. Тому «All Of Me», на жаль, зовсім не мій аромат. Але сам по собі він красивий. Сподобається жінкам, які люблять гучні квіткові аромати. В ньому дуже виразна магнолія і герань, а от троянда делікатна. І багато сандалу. На любителя.

Зате шлейфу і стійкості позаздрять любі інші парфуми! Якість тут вражаюча.

Ці парфуми мені дуже сподобались! Коли зайшла на сайт подивитися їх вартість – аж не повірила, адже звучать вони значно дорожче, аніж коштують.

Це теплий, благородний і вишуканий аромат з дуже красивим і плавним розкриттям нот.

Стартує цитрусовою гірчинкою та шафраном, але без типової «йодності». За декілька хвилин – дорогий сухий тютюн, спочатку квітка, потім – висушене листя. І багато спецій, які лоскочуть ніс і дурманять. Думками одразу переносишся десь на східний базарчик. База тепла та зваблива- тут виразною є амбра і сандал.

Аромат дуже цікавий, однозначно! Пряний і пікантний. Спецієвий. Але не кричущий. Він приємний і компліментарний.

Шлейф досить виразний, але не дуже довгий.

Аромат стійкий, відчувається на шкірі майже цілий день.

На цьому все😊

Дякую за цей чудовий боксик, а хто завітав почитати – за увагу!

29 грудня, 2024
Юльчик
29 грудня, 2024