Joko Blend Bath Salt
Ну яка вона крута
Сіль для ванни може дійсно принести масу задоволення. Який тут крутий насичений аромат троянди, як в якісних парфумах з недешевим цінником.
Ці різної форми і забарвлення крупинки солі, теж дарують певну естетику, я напевне ще ніколи не пробувала таку гарну сіль, як ця.
Баночка доволі лаконічна, гарно пасуватиме на поличці у ванній кімнаті.
Вже дуже легко отримати задоволення, тільки доторкаючись до солі і відчуваючи її аромат.
Сіль чудово знімає втому, мені після прийому ванни тільки додалось енергії, хоч ванна сама по собі здатна розслабляти, але цю сіль люблю використовувати в період спаду сил.
Шкіру не сушить, навпаки вона така м'яка і гладенька після використання, мені подобається її стан.
Аромат просто неймовірний, я вже казала, але також хочу добавити, що мене тішить, як він круто розноситься у ванній кімнаті, а також я його відчуваю в інших куточках квартири.
Крупинки різної величини, вони трішки довго розмокають, але ніяк не турбують під час приймання домашнього спа.
Сіль не фарбує стінки ванни, таяк містить натуральний склад, без додавання якихось хімозних барвників.
Ванна з цією сіллю принесе масу задоволення, як пише в описі товару, що це буде по-королівськи, і я повністю з цим згодна.
Коментарі (0)