PantherasKiss

6,5 кг косметики, 55 000 грн - Адвент календар Selfridges 2024

6,5 �кг косметики, 55 000 грн - Адвент календар Selfridges 2024

Що таке адвент календар?

Адвент-календар — це спеціальний календар, який використовується для відліку днів у період Адвенту, тобто часу очікування Різдва в християнській традиції.

Це може бути картонний календар із віконцями, тканинний або дерев’яний із кишеньками чи коробочками.

За кожним віконцем або у кожній кишеньці зазвичай ховаються маленькі подарунки, солодощі чи записки з побажаннями.

Традиційно Адвент починається за 4 неділі до Різдва, але сучасні Адвент-календарі найчастіше розраховані на 24 дні — з 1 по 24 грудня.

Який Адвент я шукала і чому обрала саме від Selfridges:

• Мінімальна кількість мініатюр
  • Гарне наповнення де є і доглядова косметика, і декоративна, і догляд за волоссям, і парфуми
  • Велика кількість днів - 25

В Selfridges Beauty 2024 зібрано 37 косметичних продуктів, серед яких 22 — у повному розмірі. В нім дуже! багато віконечок з кількома засобами.

Цей набір наповнений найпопулярнішою декоративною косметикою і його загальна вартість всіх засобів перевищує 55 000 грн. Ціна самого адвенту - 13 000 грн (250£).

Кожне віконечко всередині зафіксоване стружкою (хелп, як воно називається) і 80% продуктів йдуть ще в оригінальних коробочках.

Класний зволожуючий крем від Charlotte Tilbury з легкою текстурою. Я фанатка класичного Magic Cream - це просто фантастична база під макіяж, вона наче тональний видозмінює, але це густий крем. Magic Water Cream буде ідеальним для тих, хто любить легкі текстури як в Tatcha The Water Cream.

Gisou - один із наймодніших брендів у 2024 році 🐝 Хоч і маю велику парфколекцію, але це мій перший аромат для волосся. Gisou Honey Infused Wild Rose Hair Perfume - класна штука, яка тримається декілька годин, пахне дорожче містів Вікторії. В календарі версія з ароматом меду та дикої троянди, досить спокуслива і цікава композиція (Звучить не надто синтетично).

Якщо шукаєте саме мед без домішок інших нот - раджу звернути увагу на BORNTOSTANDOUT "Mad Honey", там мед з медом в меді, зводить зуби 🍯

Maison Crivelli Cuir Infra Rouge extrait de parfum 5ml - флакон на спреї.

Відчувається мікс шкіри, уду, ванілі, кориці та малини. Більше підійде на осінь/зиму.

Maison Crivelli Oud Stallion extrait de parfum 5ml - флакон на спреї.

Для мене тут домінують ноти в базі: шкіра, агарове дерево, боби тонка, кедр та пачулі. Дещо фоново можна вловити свіжість троянди та жасмину. Більше підійде на осінь/зиму.

Обидва аромати мають дуже дороге та розкішне звучання, вони не про легку Діорівську квітковість, вони про самовпевненість та магнетизм 🖤 Сподобаються поціновувачкам Good Girl Carolina Herrera, але і цілком бачу їх на чоловіках, дуже hot.

Флакони виглядають в кілька разів більшим, ніж зазвичай в 5 мл.

Очищуючий крем Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging cleansing cream 20ml з формулою де поживні кераміди, амінокислоти та вуглеводи ідентичні шкірі, працюють навіть після змивання.

Super Anti-Aging Cleansing Cream ідеально підходить для сухої, зрілої та чутливої шкіри. З досвіду знаю, що коли шкіра дуже чутлива, особливо взимку, то поживний кремовий очисник це найкраще, що може бути для вмивання.

Два продукти в однім віконці🤩

Supergoop Glowscreen SPF 30 sunscreen 20ml - сонцезахисний крем з легким тоном та сильним сяйвом. Він був неймовірно популярний в 2024, тому і справедливо потрапив в цей адвент.

Бренд пропонує його наносити також як сяючу базу під макіяж.

Tan-Luxe Superglow Hyaluronic self tan serum 30ml - універсальна сироватка яка поєднує переваги автозасмаги та догляду за шкірою, зволожуючи шкіру та забезпечуючи омолоджуючі переваги. Тонуюча гібридна сироватка з гіалуроновою кислотою обіцяє вирівняти тон шкіри, замаскувати небажані почервоніння, усунути тьмяність і зменшити виразність пігментних плям.

Мене влаштовує імідж білої сметани, але цікаво буде спробувати даний засіб.

Nars Afterglow Sensual Shine lipstick Orgasm 777 1.5 g - дуже блискуча рожева помада у відтінку легендарних румʼян від Nars. Колір дублює румʼяна і навіть блискітки такого самого золотого кольору, дуже сяюча помада вийшла. Футляр красивий ✨

Відразу перекладаю опис Memo Paris Marfa eau de parfum Fleurs Bohèmes, що на коробці, бо він найкраще розкриває душу цього аромату.

«Око туберози.

У небо вдивляється — пустеля забута.

Абсолют туберози. Таємниця, безмежність, приховані від очей,

тиша під кактусами.

Захід у сповільненому русі.

Насіння ванілі.

Чумацький Шлях залишає лазуровий слід,

дорога, напівкедр, напівсандал, піднімається вгору.

Абсолют квітів апельсина.

Монолітні тіні, марені скульптури чи скелясті гори —

світи стикаються.

Акорд агави.

Завмирає вітер,

змішай мускус із гучними, смугастими барвами неону,

розворуши пил із квітів апельсина.

Спека, сп’яніла лазур’ю, спогадами.

Олія іланг-ілангу.

Тут життя — мов казка.

Марфа.

Це густий аромат, в якому ціла історія, яка в цій поемі. Унісекс який він є, але розглядатиму з жіночого погляду. Його власниця ходить на вечірки, огорнута серпанком таємниці. Її парфум — тубероза й апельсиновий цвіт — залишає шлейф, від якого п’яніють. Чоловіки жадають її уваги, та вона дивиться крізь них, мов крізь дим вечірніх вогнів.

Знову ж таки, це небанальні квіти, бо тут є і кедр, і сандал, а найбільше в нім я відчуваю іланг-іланг.

Murad Retinol Youth Renewal serum 30ml - потужний серум з ретинолом. Продукт використовує запатентовану технологію

Retinol Tri-Active, яка поєднує швидкодіючий ретиноїд, ретинол з поступовим вивільненням та підсилювач ретинолу для досягнення швидких результатів при збереженні ніжного впливу на шкіру.

Даний серум ефективно бореться з глибокими зморшками і тонкими лініями, надає шкірі сяйливості, вирівнює тон.

Цей повнорозмір вже покриває великий % вартості календаря.

❗️Цей засіб - один із найкращих, які я використовувала взагалі! Суворо застерігаю - не наносити в зону навколо очей чи забивати на правило введення ретинолу в догляд. Я на ці правила забила і за три дні використання зранку та ввечері - отримала опіки (суто мій провтик і я це усвідомлюю).

Коли шкіра повністю відновилася, я стала вводити його по схемі введення ретинолу, але ще обачніше. Поки наношу двічі на тиждень.

Результат: мімічні зморшки повність стерті, лоб гладкий повністю❗️

Докладаю до фото схему введення ретинолу, яку знайшла в мережі.

Пам’ятайте: при використанні продуктів з ретинолом обов’язково застосовуйте SPF-захист❗️

Знову два засоби в одній коробочці - догляд за волоссям🎁

Moroccanoil Original hair treatment 25ml - дуже класна олійка, раніше ніколи її не пробувала.

Ефект мені надзвичайно сподобався, дуже схожий на серум від Global Keratin. Олійка розгладжує, надає блиску та не жирнить.

Буду ще купувати повнорозмір в майбутньому.

Champo Pitta Growth serum 30ml - серум для росту волосся. В нашому інформаційному просторі про цей продукт не говорять, але в англомовній мережі він досить відомий. Більш того, в них на сайті в секції відгуків під ним є купа вражаючих результатів.

Як радить використовувати виробник:

Щоденне використання є ключовим для досягнення оптимальних результатів. Переконайтеся, що шкіра голови чиста та суха або висушена рушником.

1. Для повного нанесення на шкіру голови розділіть волосся на 3 частини (проділ і бічні частини голови, скроні до маківки).

2. Нанесіть 2-3 краплі на ділянку та помасажуйте кінчиками пальців. Вкладіть як завжди.

3. Для певних проблемних зон нанесіть 1-2 краплі на проблемні зони та ретельно помасажуйте.

Очікуйте помітного покращення густоти та зменшення випадання волосся протягом 12 тижнів щоденного використання.

Мої враження: Використання приємне, це наче нежирна олійка з приємним ароматом трав, трохи піниться коли втираєш в шкіру. Зовсім не жирнить, нашошу раз в день.

Це вже мій другий Nudestix з яким я не подружилась. Зробила один свотч і бачу яке воно морквяне. Так, знову ж таки, це мега-ультра-супер модний колір зараз, але якби закинули якісь персикові чи мініка Hourglass у відтінку Mood Exposure - було б реальніше, що ними користуватимуться.

Відтінок Picante круто буде дивитися на засмаглій шкірі, додала приклад і свотч в каруселі.

Я загалом не фанат стіків, люблю сухі текстури, тож цей продукт точно не затримається в мене 🧡

Два засоби для догляду за шкірою в одному віконці 🧴

Caudalie Vinoperfect Brightening eye cream 15ml - це крем для шкіри під очима, який обіцяю прибрати навіть дуже яскраві синяки під очима. Його формула збагачена вініферином, який в 62 рази ефективніше вітаміну С, а також кофеїном та ніацинамідом. Крім того, продукт глибоко зволожує епідерміс, робить його підтягнутим і пружним.

З особливостей - аплікатор з кераміки для ефективного нанесення.

Серія Vinoperfect була дуже популярною в 2024 році, я хочу спробувати також і інші продукти з неї. Особливо Serum, він робить ідеальний тон шкіри і прибере пігментацію та постакне.

Освітлююча сироватка Byoma Brightening Serum – це потужний засіб, який допомагає значно покращити тон і текстуру шкіри, забезпечуючи рівномірний і сяючий результат. Завдяки унікальному трикерамідному комплексу, ніацинаміду для освітлення й вирівнювання тону, а також гіалуроновій кислоті для глибокого зволоження, сироватка зміцнює бар’єрну функцію шкіри та захищає її від впливу шкідливих факторів. Засіб ефективно бореться з пігментацією, постакне, регулює жирність шкіри та прискорює процеси її відновлення.

Пам’ятайте: при використанні продуктів з кислотами або ніацинамідом обов’язково застосовуйте SPF-захист❗️

Neom Real Luxury scented candle 185g - справжній аромат релаксу. Як тільки дістаєте адвент з коробки, то вся кімната наповнена цим ароматом.

Це найароматніша свічка, яку я зустріла 🪔 Вона створена для зняття стресу релаксуючими ароматами лаванди, жасмину і сандалового дерева.

Якщо не чули про цей бренд раніше, то раджу також спробувати Neom Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream 10ml з тої самої серії, що і свічка - це мініатюрка з дуже доступною ціною. Цей відновлюючий нічний крем має сильний запах лаванди і крім неймовірної шкіри, дарує дуже спокійний арома-сон.

В найбільшій коробочці були такі цікаві патчі.

Ross J. Barr Sleep Patches pack of two - патчі де є спеціальна добірка трав, які підтримують глибину сну.

Цей продукт містить ефірні олії, які забезпечують унікальний запах, який викликає глибоке розслаблююче відчуття. Зняти патчі зранку коли прокинешся

Ross J. Barr Calm Patches pack of two - патчі з добіркою трав, яка допомагає полегшити головний біль, стрес, напругу та біль в шиї. Ці невеликі та непомітні патчі відразу починають працювати, щоб справлятися з щоденними стресами. Носити 12 годин.

Ross J. Barr Healing Patches pack of one — це зручний, ефективний і природний спосіб полегшити щоденні болі, а також болі, пов’язані з болючими відчуттями під час циклу. Носити 6 годин.

Блиск від Худи в найбільш універсальному кольорі - прозорий Glossy. Huda Faux Filler lip gloss новинка 2024 року, яка обіцяє ефект збільшених губ (без пощіпування як в звичайних пламперів), скляний блиск і зручний аплікатор.

Блиск насичений доглядовими компонентами: колаген, вітамін Е та касторова олія.

Ще з цієї серії мені дуже подобаються відтінки Sugar Baby, She Flirty та Bombshell.

Paula’s Choice вже став легендарним брендом догляду серед акнешників.

Paula’s Choice сироватка 10% Azelaic Acid Booster з азелаїновою кислотою, яка поєднує кератолічний ефект із доглядовими властивостями. Засіб вирівнює текстуру шкіри, покращує її тон та освітлює пігментацію. У формулі також присутні саліцилова кислота, яка очищує пори, знімає запалення та контролює жирність, і екстракт лакриці для освітлення та заспокоєння шкіри.

Сироватка чудово підходить для боротьби з акне, чорними цятками та висипаннями.

При використанні засобів з кислотами або ніацинамідом не забувай про SPF-захист❗️

Багацько-багацько засобів і лаки від Гаррі Стайлза 😍

Davines Nounou shampoo 75ml - Живильний шампунь для пошкодженого схильного до ламкості волосся. Засіб створений для догляду за фарбованим, освітленим і ослабленим хімічними процедурами волоссям. Він надає волоссю м’якості, гладкості та природного блиску. Основний компонент формули – екстракт томатів, який збагачує волосся вуглеводами, білками та вітаміном C, зміцнює його структуру та забезпечує антиоксидантний захист.

Davines Nounou conditioner 75ml - Живильний кондиціонер для пошкодженого та ламкого волосся. Ущільнює волосину, зволожує та не обтяжує. Розхід не великий.

Davines Nounou hair hask 75ml - Відновлююча маска для глибокого живлення. Поживна відновлююча маска призначена для відновлення ламкого, пошкодженого, ослабленого і сухого волосся. Вона збагачує волосся вологою та корисними компонентами, сприяючи його зволоженню та відновленню здоров'я.

Лімітовані лаки від Гаррі Стайлза:

Pleasing nail polish in shade Perfect Pearl 13ml - перламутровий білий красивущий колір. Залишаю в колекції.

Pleasing nail polish in shade The Whole Dewniverse 13ml - прозорий лак з голографічними частинами. Дуже красивий, але мені одного Perfect Pearl вистачить з головою.

Tatcha The Water cream мій улюблений денний крем. Він супер легкий та зволожуючий. Я дуже хотіла спробувати Tatcha Dewy Skin moisturizer 10ml і він трапився мені в адвенті.

Tatcha Dewy Skin moisturizer - інтенсивний крем, що збагачує шкіру живильним зволоженням і антиоксидантами, надаючи їй свіжий і здоровий вигляд.

Вирішує основні потреби догляду: сухість, тьмяність, нерівна текстура, зниження пружності та еластичності.

Цей крем забезпечує глибоке зволоження, утримує вологу та сприяє відновленню керамідів для природної пружності й миттєвого сяйва. Завдяки ферментованим японським суперпродуктам — зеленому чаю, рису та водоростям, а також сквалану і гіалуроновій кислоті, крем допомагає шкірі виглядати молодою та доглянутою.

Kylie Cosmetics lip oil у відтінку Strawberry 6ml - мені пахне полуничним наповнювачем у випічці 🍰 Текстура легка, не липуча. Дизайн милий. Відтінок напівпрозорий 🍓

Morphe Continuous Prep & Set Mist+ - цей міст закріплює макіяж і підвищує його стійкість протягом усього дня. Міст доповнений керамідами, які зволожують, живлять і зміцнюють бар’єр шкіри, та електролітами, які допомагають підвищити зволоженість для здорового сяйва; і антиоксиданти, що підвищують еластичність.

Безперервне дрібне розпилення забезпечує мікротонке, рівномірне, контрольоване нанесення з природним сяючим покриттям.

Isamaya Beauty Dazzle Up highlighter 5g

Унікальний гелевий хайлайтер в стіку. Робила один затест, поки думаю, що ми з ним не будемо разом, бо сухі хайлайтери я люблю більше. Поверх ще красиво можна в нього вшліфувати сухі текстури. Запах трохи дивний, але не поганий. Дизайн просто фантастичний 🎠

Rabanne eyeshadow palette in shade No More Drama 2.3g - палетка теплих відтінків.

Виробник обіцяє відсутність осипання, стійкість і яскравість кольору до 10 годин та веганську формулу.

Її позиціонують як маленьку палетку, яку можна покласти в сумочку. Виглядає дуууже стильно!

Туш Refy Lash Sculpt зараз в топі продажів за рахунок сильного видовження вій. Щіточка дуже класна та унікальна, дозволяє максимально профарбувати від коренів. Вже чекаю коли моя туш завершиться і я її спробую.

Byredo Rose of No Man’s Land eau de parfum - божественний аромат! Флакон сплеш, без дозатора, закручується ковпачок.

З трояндою в парфумерії добре знайома і маю окрему селекцію з нотами троянд, тож можу нарешті сказати - в Byredo найнатуральніша жива, свіжа та рожева троянда. В цьому ароматі хочеться жити, сміятися, ловити миті життя. Дуже вдалий аромат!

Любите троянду? Затестіть також Penhaligon's Elizabethan rose 🌹

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm – це бальзам для глибокого очищення шкіри від макіяжу, надлишку себуму та забруднень. Його ефективність забезпечується унікальним складом, що включає екстракт бузини, який живить шкіру та підтримує її молодість, екстракт водоростей Падіна Павоніка для омолодження та ліфтинг-ефекту, а також комплекс ефірних масел Optimega™ (вівса, бузини, лаванди, евкаліпту), що очищають, живлять, зволожують та омолоджують шкіру.

Засіб легендарний, нарешті зможу з ним познайомитися.

Sol De Janerio Cheirosa ’40 Який він божественний!!! Пахне як дуже дорогий парфум! В ньому хочеться купатися, такий він приємний. Дуже стійкий і солодкий. Пряна ваніль і слива, деревина, сухофрукти. Як же гарно, нема слів 💸

Було ще 3 віконечка з двома засобами в кожному, не пригадую хто де :) Тому ще розповім про декілька.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal lip luminizer Fenty Glow 01 9ml

Блиски Fenty мої улюблені! В них не відчувається шиммер на губах, а це мені дуже важливо. Також він не робить білу смужку на слизовій. Цей відтінок Fenty Glow 01 має аромат карамелі.

Fenty Beauty The Comeback Kid Instant Damage hair treatment - догляд за волоссям, який можна наносити в душі і змивати як кондиціонер, або використовувати як незмивний догляд. Він має відновити кутикулу волосся і заклеїти лусочки.

Засіб містить клінічно протестований комплекс Replenicore-5, що відновлює, зміцнює, зволожує, згладжує та захищає волосся. До складу входять екстракт насіння баобаба, який зміцнює та живить волосся, та екстракт насіння чіа, що укріплює зв’язки волосся і сприяє його видимому відновленню.

Окремий акцент ставиться на його композиції аромату з фрезії, кокосу, лемону, юзу, амбри та конвалії.

Malin + Goetz Cannabis perfume oil Ммммм… афтершейв мого діда. Кедр, пачулі і файний дідо. Такий який встав зранку в неділю на Галичині, чистенько поголився та нахлопав одеколону на щічки.

Флакон на роллері.

Покажу як зручно можна потім використовувати цю коробку, я в ній тримаю засоби, які планую використовувати в майбутньому. Зручніше все дістати з коробочок, бо легко з такою кількістю можете щось забути використати і воно зіпсується :(

Цей адвент вийшов вартим кожної копійки, чого в нім тільки нема. По мінімуму мініатюр, пробників, невдалих засобів чи дешевого аби-чогось. Календар напо повністю достойними брендами. Сподіваюсь наступного року будуть ще крутіші засоби😻

Якщо ви дочитали до цього моменту - тисну руку вашій любові до косметосу 🫶🏻

12 січня, 2025
PantherasKiss
12 січня, 2025