Nastina

Моє враження від крему для губ від Lamel:

Цього року я зацікавилася брендом Ламель і почала потроху знайомитися з їхньою косметикою. Мені сподобалося все, що я спробувала, але захотілося, пошукати в асортименті більш доглядові продукти. Помітила цікаву олійку та крем для губ, і замовила саме крем.

Мені сподобалося оформлення упаковки, ніби кришталик з рожевою перлиною. Але від ручки чомусь відпав гарненький наконечник, в принципі, на зручність використання це не дуже впливає.

Почала використовувати і помітила, що це радше густий гелевий блиск для губ, що доповнить будь який макіяж та і соло буде мати крутий вигляд. Аромат яскравий, ніби ванільно-квітковий парфум.

Очікувала я трішки бархатний в нанесенні крем для губ, що буде і доглядати, і турбуватися за зовнішній вигляд, губи стають соковитими і наповненими 💋. Але насправді, це дуже густий і щільний блиск зі злегка прозоро-рожевим відтінком. Відчувається на губах дуже комфортно і надовго лишається на шкірі, бо лягає щільним шаром🍬.

Цікавий продукт, не шкодую про покупку, тепер хочу спробувати і олію для губ. Тому чекайте відгук на поповнення в моїй косметичці! Усім бажаю гарного дня, до нових зустрічей!

06 січня, 2025
Nastina
06 січня, 2025