Ірина 🦋

Освіжувач повітря з ароматом яблука та кориці

Я вже була знайома раніше з освіжувачами повітря від німецького 🇩🇪 бренда Ambi Pur у форматі спреїв і дифузорів які включаються в розетку.

Ароматизатор у такому форматі купила вперше. Я вирішила почати своє знайомство саме з цього аромату, тому що подумала, що це різдвяна серія і потім її може вже не бути у продажу

Спочатку я купувала його для ванної кімнати, на приміщення розміром 11,5 кв.м мені його було достатньо, аромат був легкий не нав'язливий. На відстані ближче пахне інтенсивніше.

Чисте, без сторонніх неприємних запахів повітря у ванній кімнаті створює гарні умови для проведення потрібних гігієнічних процедур. Для цього, крім ретельного прибирання приміщення, доцільно використовувати спеціальний ароматизатор.

Засіб з ароматом «Пряне яблуко» сподобається тим, хто віддає перевагу теплим ароматам з нотами соковитого яблука, кориці та гвоздики.
Особливості ароматизатора для ванни «Пряне яблуко» Ambi Pur Bathroom Spiced Apple:
🍎 повністю усуває неприємні запахи і не дає їм затримуватися на м’яких поверхнях завдяки технології OdourClear;
🍎 приємний освіжальний і ненав’язливий аромат;
🍎 допомагає створити затишну атмосферу, зняти стрес і поліпшити настрій;
🍎 забезпечує постійну свіжість повітря у ванній кімнаті до 45 днів;
🍎 не потребує батарейок;
🍎 не містить шкідливих речовин;
🍎 не спричиняє алергічних реакцій.

Активується освіжувач повітря, натисканням кнопки на задній панелі.

Пахне приємно, мені подобається що аромат не надто хімозний і не дратує, більше чутно червоне солодке яблуко 🍎 з нотками кориці, пряність гвоздику я не дуже люблю, але в цьому ароматизаторі я її не особливо відчуваю. Цей аромат дарує новорічний настрій 🎄

Запах мене не дратує і не викликає жодних алергічних реакцій

Зараз я лишала в ванній кімнаті інший дифузор https://club.makeup.com.ua/post/47713/ , а цей з яблучком

забрала в гардеробну 👗 кімнату, тому що мені сподобався такий формат, що навіть якщо його випадково зачепити 🫣 він не проллється і не забруднить речі.

Зараз він у мене у використанні другий тиждень, я дуже задоволена, виробник заявляє що його об'єму 7,5ml має вистачити на 50 днів, пізніше я доповню відгук і розповім, чи так це, але я сумніваюся судячи з того який залишок рідини у мене залишився через 1,5 тижня

У бренду багато різних ароматів для дому, кожен зможе підібрати на власний смак, також є набори на 2 шт, думаю це класне рішення якщо у вас велике приміщення.

Через час я замовлю ще якісь аромати на пробу, шкода що на makeup доставка засобів цього бренду тільки з ЄС, але мої очікування були повністю виправдані 🤗

30 грудня, 2024
Ірина 🦋
30 грудня, 2024