Масажна щітка для тіла
Joko blend
Щоб підтримувати шкіру тіла в тонусі, регулярно роблю масаж сухою щіткою. Цей метод практикую давно.
Драйбрашинг має багато корисних властивостей, адже завдяки йому покращується мікроциркуляція крові і прискорюється обмін речовин, поліпшується відтоку лімфи, забезпечується активне відлущення ороговілого шару, що сприяє швидкому оновленню клітин. І як результат - шкіра стає більш пружною, еластичною, вирівнюється її рельєф, а прояви целюліту стають менш помітними.
У мене було декілька щіток різних форм (з ручками і без, двосторонні), а також з різними матеріалами, тож є з чим порівнювати.
А тепер ще з'явився такий б'юті девайс від Joko Blend, який став новим помічником в догляді за шкірою.
Щітка випускається в гарній картонній коробці, на якій можна знайти всю необхідну інформацію, навіть саму техніку масажу.
Корпус зроблений із деревини бука, матеріал досить міцний, зносостійкий і щільний, без дефектів.
Щетина виготовлена з волокон мексиканського кактуса. Щітка густо набита щетинками, вони надійно тримаються, не лізуть (лише декілька щетинок випало при першому використані, а так без нарікань).
Із усіх щіток, які у мене були, у цієї мабуть найжорсткіша щетина, але я звикла і як раз надаю таким перевагу. Коли взагалі вперше починала драйбрашинг (ще на початку знайомства з цим методотом), то мені і досить м'які щітки здавалися грубими. Потім звикла до них і тепер не відчуваю дискомфорту.
На ручці вибитий логотип бренду і є спеціальна петелька, якщо треба підвісити цей аксесуар.
В цілому, все виконано якісно. Цією щіткою я роблю виключно сухий масаж, не беру її до ванни і не використовую у воді, то ж з корпусом все ок., ніяких тріщин немає.
Щітка не важка (220 гр), завдяки довгій ручці, її зручно тримати у долоні і взагалі зручно робити масаж.
Роблю це завжди на сухе тіло перед прийняттям ванни/душу, дотримуючись стандартної техніки драйбрашингу, починаючи знизу і поступово рухаючись в гору. Щетина хоч і доволі жорстка, але дискомфорту не викликає, вона не травмує епідерміс (не дряпає його) і не створює у мене неприємних відчуттів. Порозовіння, або легке почервоніння шкіри в кінці маніпуляції - нормальна реакція, воно швидко проходить.
Після закінчення краще всього зробити контрастний душ і нанести на шкіру тіла зволожуючий засіб.
Щіткою я задоволена, за її допомогою я отримую якісний масаж, стимулюючи обмінні процеси. Відчувається тонус і прилив бадьорості. Шкіра гарно очищується від мертвих клітин, стає більш гладенькою і ніби відполірованою. Якщо робити сухий масаж періодично, то стан епідермісу помітно покращується, вирівнюється його рельєф і покращується тургор. Все таки, подібні механічні впливи дають чудовий ефект.
Дякую за увагу
Коментарі (0)