Daryna

♡Міцелярна вода з ароматом манго: перше знайомство з Kueshi♡

♡Міцелярна вода з ароматом манго: перше знайомство з Kueshi♡

Знаєте це відчуття, коли наносите продукт і він буквально огортає вас турботою? 🥰 Міцелярна вода Kueshi стала для мене таким відкриттям! Це іспанський бренд доглядової косметики, і я з радістю ділюся своїми враженнями.💕

Що сподобалось найбільше?

🌱 Склад: Натуральний і багатий на корисні компоненти. Тут і алое вера, і екстракт ромашки, і навіть екстракт манго. Відчувається, що шкіра отримує не просто очищення, а ще й догляд.

🍑 Аромат: Ніжній запах манго — ненав'язливий, але такий приємний. Думаю що для більшості це великий плюс.

💦 Делікатне очищення: Міцелярка чудово справляється з легким макіяжем і не залишає на шкірі подразнень. Після використання шкіра залишається чистою, зволоженою і комфортною.

🎨 Дизайн: Ця стильна пляшечка радує око на поличці. Kueshi точно знають, як зробити косметику не лише корисною, а й естетично привабливою.

🚫 Жодного пересушування: Це великий "так" для власників сухої чи чутливої шкіри.

Але не без нюансів:

❌ Якщо ви користуєтеся дуже стійкими продуктами, ця міцялярна вода може не впоратися на 100%. Для хорошого очищення краще мати гідрофільне масло.

⚠️ Чула, що деякі люди стикалися із алергією на цей продукт. Тому варто спочатку протестувати на невеликій ділянці шкіри.

Підсумок: для мене Kueshi — це приємний і ефективний оглядовий засіб, який я використовую для зняття макіяжу майже кожен день. Це не ідеальна "міцелярка на всі випадки життя", але однозначно має право на місце у вашій б'юті-рутині.

Чи знайомі ви з брендом Kueshi? Діліться своїми враженнями в коментарях! 💬

30 грудня, 2024
Daryna
30 грудня, 2024