Три (ароматичні) нови нки | Частина 1
Подарунковий бокс з конкурсу "Підсумки Року" порадовав засобами для догляду та пробниками парфумів. Хочеться детальніше розповісти про кожен продукт, тому розділила свій відгук на дві логічні частини. Сьогодні поговоримо про аромати
1. Парфумована вода Furla Pura 💮
Як тільки відкрила коробочку від Мейкап, мене огорнула приємна та яскрава солодко-квіткова композиція. Це була вона - Furla Pura.
Навіть закритий пробник видавав яскравий шлейф. Я відразу зрозуміла, що ми подружимося. Так й сталося. Від цього аромату я очікувала найменшого захвату, а отримала найбільший.
А все тому, що він доволі універсальний. Солодкий, але не нав'язливий. Жіночий, з м'якими акцентами. Його зрозоміють жінки різного покоління; гарно підійде під денний гардероб та вечірній. А носити краще в прохолоду. Тут вже є теплота, яка може конфліктувати з високими температурами.
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Імбир, Бергамот, Фрезія
Нота серця: Жасмин, Мімоза
Кінцева нота: OrcanoxTM, Бурштин
*OrcanoxTM- це синтетична молекула, що поєднує у собі відтінки світлої деревини та амбри.
Колір повнорозмірного флакона - білий, через що очікувала почути аромат чистоти. Проте, для мене це скоріше квіткова композиція, хоч і дуже легка. Виразно грає мімоза та фрезія. Бергамот надає напівпрозору гіркуватість і солодкуваті відтінки. Тут немає ванілі, але точно присутній дух смаколиків. На фініші можна вловити мотиви ладану та дерев'яшок. Вони не нагадують ліс чи прогулки на пророді. Схоже скоріше на кілька гілочок дерев, які додали у квітковий букет.
Пробник представлений у щедрому об'ємі - 2мл. Цього достатньо і розпробувати парфум, й добре поносити його. Стійкість пристойна. Лише на п'яту годину носіння почала відчувати близькі до тіла кремові акорди.
Единий недолік - може швидко набриднути. Загалом, Furla Pura - це повсякденний, спокійний та затишний аромат без надмірних акцентів.
2. Туалетна вода Iceberg Change The Flow 🧿
На мій погляд, оформлення повністю не розкриває атмосферу цієї водички. Повнорозмірний флакон у кольорі електрик з викликом "Change the flow" ніби-то розповідає історію яскравої вечірки. Але тут не вистачає характеру. Власне, як для туалетної води - нічого дивного.
Це східний, фужерний аромат з зеленим обрамленням та солодкою крихтою.
Пробник: 1.2мл
Початкова нота: Імбир, Гіркий апельсин, Шафран
Нота серця: Листя тютюну, Шкіра
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Сандалове дерево
Спочатку у ніс врізається аромат спирту. Через 2 хвилини відкриваються свіжі водно-зелені ноти, що роблять звучання всебічний. У розкритті з'являються солодкі ноти та прянощі, які не перевантажують загальну картину. Створюються ледь помітні акорди диму та шкіри... але в них немає складності, як у менш бюджетних альтернативах. Здебільшого аромат пряний, теплий, з натяком на цитруси та дим.
Розкривається доволі швидко. Сандал входить у гру та перебиває своїх попередників. Він суттєво змінює напрямок піраміди у більш солодке направлення.
Вважаю, Change The Flow унісекс ароматом.
На мені грає 3-4 годин, після чого ще деякий час зберігається сандалова димка на шкірі. Композиція цікава, підійде на будь-яку пору. Але за викликом чи плинним димом/шкірою - не сюди. Це більш легка версія.
1. Парфумована вода Narciso Rodriguez All Of Me
- це історія про сучасну жіночність, чуттєвість та багатогранність.
На відміну від більшості парфумів Narciso Rodriguez, тут переважає квітковість. а не пудра. Хоча пудра теж займає своє стале місце у композиції.
Тип аромату: квіткові
Пробник: 0.6мл
Початкова нота: Есенція магнолії
Нота серця: Бурбонская герань, Троянда центифолія
Кінцева нота: Мускус, Сандалове дерево
Звучання складне. Спочатку настільки бурхлива суміш, що її складно розпізнати.
Вона побудована навколо ніжного квіткового міксу з рожевої троянди, жасмину та піонів. Це свіжо зрізанні квіти, які мають потужний і тонкий аромат одночасно. Звучання не монотонне, але гармонійне. Крапля кислинки зупиняє солодкість, залишаїчи її у межах квіткової композиції. Акценти All Of Me після розкриття об'єднують теплі деревні акорди і мускусну глибину, характерну для парфумів Rodriguez.
З цим ароматом уява малює видатну та творчу жінку з бездоганним смаком.
Це парфум для тих, хто цінує гармонію між витонченістю і свободою самовираження, підкреслюючи свою унікальність та природну чарівність.
Він добре звучить у повсякденності та підійде на особливі випадки. Час носіння - прохолодні періоди. Стійкість тут не дуже висока. Швидко переходить близько до шкіри, де залишає пудрово-кремові ноти.
Не зовсім моя історія, але парфум гарний.
Коментарі (0)